Toggle Nav User Search

  Onze favoriete luxe cadeaus voor haar

  by Demi Esmeé

  Luxe cadeaus voor je moeder, je beste vriendin, je zus of wie dan ook die zich helemaal herkent in dit bekende citaat van Oscar Wilde: “I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.” Wij hebben onze top 5 luxe cadeaus voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken!

  The female icon

  by Demi Esmeé

  Van Doutzen Kroes en modeontwerper Vivienne Westwood tot de Griekse godin Aphrodite en Lady Diana: deze sterke, onafhankelijke vrouwen mét duidelijk een eigen stijl, waren voor de huidige collectie een grote inspiratiebron voor ESSENZA. En dus zijn de dessins dit seizoen naar deze en naar andere bekende vrouwen vernoemd. Een ode aan de vrouw en aan deze inspirerende iconen in het bijzonder!

  Start your Christmas shopping now!

  by Anne Linde

  Iedereen kent de struggle: geschikte kerstcadeaus voor anderen kopen. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij hier onze favoriete cadeaus voor Kerst, maar ook voor Sinterklaas, een verjaardag of housewarming voor je op een rijtje gezet!

  Trend alert: okergeel

  by Demi Esmeé

  Oker is een van dé trendkleuren voor het interieur dit najaar. Het is een heldere, maar ook warme kleur die een ruimte tot leven brengt. En best of all: okergeel kan het hele jaar door! Deze rijke geeltint brengt vrolijkheid, warmte, maar vooral een zonnige vibe in huis. En die zonnige vibe kunnen we tijdens de aankomende koude maanden goed gebruiken, toch?

  Copyright © 2019 ESSENZA HOME