Toggle Nav User Search

-

Chilling or sports in 2019?

Het jaar is alweer bijna voorbij en massaal bedenken we weer goede voornemens. Een van die goede voornemens is het abonnement van de sportschool nuttig besteden. Ga jij ook weer sporten het komende jaar? Of ben en blijf je een couch potato? We don't care. Wij vinden beide leuk. In onze webshop vind je ontzettend leuke outfits voor zowel in de sportschool als een heerlijk avondje op de bank. Go get them!

Sporty spice outfits

Sporten wordt pas echt leuk met een geschikte outfit. En wij zijn van mening dat hoe opvallender je outfit, hoe leuker. In een sportieve legging met panterprint of een marsalakleurige legging in de Xess print zal jij iedereen versteld doen staan. Is het niet om je outfit, dan wellicht om je skills?

Bags to complete the sporty look!

Ontdek ook de toilettassen en (weekend)tassen met diverse vrolijke en wilde prints. Van de betoverend mooie marsala- en petroltint tot de flora en fauna die zo uit een herfstbos lijken weggelopen of de wilde luipaardprint in een mooie donkerblauwe tint. Ideaal om mee te nemen naar jouw sportschool. Zet hem op!

Couch potatoes looks

Ook voor onze bankhangers zijn er prachtige items in onze homewear collectie te vinden. Ideaal voor een avondje (of 2, of 3, of...) bankhangen met een zak chips op schoot en Nexflix aan. Maak met onze soepele broeken, zachte vesten en warme truien jouw couch potato avond compleet!

Accessories to relax even more

Want cocoonen kan pas echt onder een warme plaid. Onze Furry Plaid is het ultieme plaid om lekker onder weg te kruipen. Hij is zacht en houdt je lekker warm tijdens koude dagen. Zet je deze velvet hoofdband op, dan is jouw couch potato look helemaal af! 

Copyright © 2019 ESSENZA HOME