Toggle Nav User Search
Feminine rose

- Feminine rose -

ESSENZA neemt je met Feminine Rose mee naar een wereld waarin vrouwelijkheid en schoonheid de toon zetten en kwetsbaarheid en dromerigheid worden gewaardeerd. Hier zien we de toekomst positief tegemoet. Om het thema kracht te geven, laat rood zich af en toe ook even zien. Zie je Feminine Rose, dan zie je ESSENZA.

Elegantie ten top

Roze is de kleur van vrouwelijkheid, zachtheid en van onvoorwaardelijke liefde. Niet gek dat we dol zijn op deze kleur en hem het liefst overal toepassen! In onze Feminine Rose collectie vind je chique dekbedovertrekken, stijlvolle homewear en trendy woonaccessoires in deze zoete kleur. Add some sweetness in je interieur, kledingkast en/of in je badkamer, want wie wil niet aan de hand meegenomen worden naar een wereld waarin vrouwelijkheid en schoonheid de toon zetten?

Feel super feminine

Want to feel extra feminine? Wear pink! Roze is een zoete kleur die staat voor passie en romantiek. De nieuwe ESSENZA homewear collectie bevat veel items in deze hippe trendkleur. Omhul jezelf in kimono's, broeken en tops in deze elegante kleur en voel je stronger & prettier than ever.

Copyright © 2019 ESSENZA HOME