Toggle Nav User Search

-

Onze ultieme sale items >>> GIFT IDEAS!

Heb je onze salecategorie wel eens gezien? Deze categorie bevat meer dan 350 fantastische producten die we tegen een wel heel leuk prijsje aanbieden. Ideaal voor de feestdagen, want deze categorie bevat genoeg kanshebbers om jouw partner, familie en/of vriendenkring heel blij te maken! Heb jij je kerstcadeaus nog niet binnen? Scroll dan snel verder.

-

1| De leukste items voor de slaap- en woonkamer

Voor de slaap- en woonkamer zitten er fantastische producten in de salecategorie. De mooiste dekbedovertrekken van hoge kwaliteit, heerlijke warme plaids en vrolijke sierkussens om jouw slaap- en/of woonkamer of die van je ontvanger een mooie upgrade te geven. Get the essentials now! 

-

-

2| De fijnste items voor de badkamer

Hoe fijn is het om uit bad of de douche te stappen, jezelf te wikkelen in een warme, zachte handdoek en je vervolgens te laten knuffelen door een extreem comfortabele badjas? Naast handdoeken en badjassen zijn er ook gastendoekjes en washandjes in de sale te vinden. Ideaal voor het samenstellen van de perfecte badtextiel sets. 

-

-

3| De meest comfortabele homewear items

Wat is er beter dan thuis komen na een lange dag, je kleding uittrekken en jezelf vervolgens te verhullen in de perfecte relaxoutfit? In de salecategorie vind je genoeg items die jouw dat ultieme thuisgevoel geven. En dat thuisgevoel gun je ook aan degene wiens lootje jij getrokken hebt, toch? Kies onder andere uit soepele lange broeken, mooie tops en comfortabele nachthemden.

-

-

4| De ultieme items voor de sporty spice

Bij het naderen van het einde van 2018 bedenken we met z'n allen goede voornemens. Ken jij ook iemand die zich voorneemt om het sporten weer op te pakken? Help diegene een handje en geef haar een van de mooie activewear items van ESSENZA. Met de sport-bh's, sportleggings en tops van ESSENZA krijgt diegene 100% zeker zin om te sporten. 

-

-

-

Copyright © 2020 ESSENZA HOME