Toggle Nav User Search
Let green empower you!

Let green empower you!

Welkom in de wondere wereld van de groentinten! Deze mysterieuze kleuren geven een spannende vibe aan je interieur. Bovendien heeft groen een ontspannende en rustgevende werking en is het daarmee de perfecte kleur voor in de slaapkamer. Want wie wil er na een lange dag werken nou niet volledig tot rust komen? Shop nu jouw items in powerful green en geef een green twist aan je interieur. 

Groene accessoires om verliefd op te worden

Groen, groener, groenst. Green comes in all shades, maar wij vinden groene tinten als pine green en dusty green pas écht stunning. Dusty green, één van de trendkleuren van dit voorjaar, is een zacht vergrijsd groene tint en vangt perfect dat lentegevoel terwijl de donkergroene tinten zorgen voor warmte in huis. Groen is makkelijk toe te voegen aan je interieur in de vorm van meubels of bijvoorbeeld woonaccessoires. Sierkussens, plaids en quilts in een groene tint kunnen nét dat verschil in jouw inrichting maken. Het Riv sierkussen, Verano plaid en Lauren sierkussen zijn bijzondere items uit onze nieuwe collectie en hebben allemaal een prachtige groene tint. Voor welke kies jij? 

Powerful green homewear

De groene kleur is dit seizoen helemaal on trend en die trend hebben wij als basis genomen voor veel van onze homewear items. Onder andere kimono's, lange broeken en tops zijn verkrijgbaar in een prachtige groene tint met bijzondere prints of in rustige uni's. Wear green en straal de hele dag positiviteit uit! 

Nieuwe groene beauties

Twee prachtig nieuwe dekbedovertrekken uit onze nieuwe collectie zijn de ESSENZA Fleur Groen en de ESSENZA Solan Groen. De een met een weelderige bloemendessin en de ander met een stoere slangenprint. Totaal verschillend, maar beide in een elegante groene tint. 

Copyright © 2019 ESSENZA HOME