Toggle Nav User Search
Trend alert: Velvet! Trend alert: Velvet!

Trend alert: Velvet!

Velvet is hot! Niet alleen in de fashion, maar ook in het interieur is deze chique stof helemaal terug van weggeweest. Interieurdesigners over de hele wereld lopen weg met deze trend en gebruiken fluweel (dit is hetzelfde als velvet) veelvuldig voor meubilair, accessoires of zelfs wandbekleding. Met velvet geef je je huis een elegante en chique touch en creëer je tegelijkertijd toch een moderne uitstraling.

Om velvet te laten werken voor jouw interieur, is het belangrijk dat je het niet overdrijft. Zet, hang of leg dus niet je hele huis vol met fluwelen spullen – wat nog best lastig is met het enorme aanbod van mooie velvet meubels en accessoires op dit moment ;-). Gebruik deze rijke en zachte stof puur als een accent en je zult zien dat het je interieur een prachtige, luxe gevoel meegeeft.

A touch of velvet

Als je budget het niet toelaat om een chique fluwelen sofa of fauteuil aan te schaffen, dan zijn sierkussensplaids en spreien de perfecte manier om een touch of velvet aan je interieur toe te voegen. Kies voor een diepe rijke kleur als donkergroen, nachtblauw of bordeauxrood, dan is je interieur meteen helemaal winterproof.

> Ontdek hier alle velvet accessoires

Copyright © 2019 ESSENZA HOME