Toggle Nav User Search
Welk beddengoed past bij jouw woonstijl? Welk beddengoed past bij jouw woonstijl?

GASTBLOG: Linda van Homecrush

Welk beddengoed past bij jouw woonstijl?

Iedereen heeft een andere smaak en woonstijl, gelukkig maar, anders zou het wel saai worden! En bij die verschillende woonstijlen horen natuurlijk verschillende items… De één maak je blij met felle kleuren, de ander met mooie prints en weer een ander houdt van rustig en basic. En je beddengoed kies je natuurlijk uit zodat het bij je woonstijl past, toch? Ik geef je graag wat voorbeelden!

Ethnic & Eclectic

Houd jij wel van een beetje kleur? En haal je je inspiratie het liefst uit het buitenland? Ga dan op zoek naar items met warme kleuren zoals geel, oranje en donkerroze. Het belangrijkste? Prints! En…mix en match. Durf kleuren en vooral prints te combineren. Je kunt dit doen op een basic basis zoals hieronder, dat vind ik erg mooi. Maar je kunt ook nog meer kleuren en items met dessins combineren als je het wat drukker wilt maken. Tip: blijf wel in één kleurtoon, dus kleuren die goed bij elkaar passen.

White & Wood

Sommigen vinden veel wit misschien saai, anderen zijn er dol op. Het straalt rust uit en de ruimte oogt er vaak groter door. Eén voorwaarde: je moet het wel goed schoon houden! ;-) De manier om toch warmte toe te voegen aan een wit interieur: gebruik hout. Blank hout combineert prachtig. En ook verschillende texturen doen het goed, zoals een fluffy schapenvachtje of een mooi plaid. Wil je toch een klein kleurtje toevoegen? Een licht vergrijsde mintgroen doet het dan goed. Zoals dit prachtige dekbedovertrek van katoen-lyocell, heel subtiel.

Botanical Vintage

Misschien is al dat wit of zo veel kleur niks voor jou, en loop jij warm voor een stoerder interieur. Donkere blauw- en groentinten combineren heel mooi met veel verschillende planten. Combineer je planten met je mooiste vintage items die je hebt gevonden op Marktplaats, in de kringloopwinkel of ergens anders. Het hoeft niet te netjes! Ga voor ‘verwassen’ items voor dat stoere effect.

Pretty & Pastel

Overzichtelijk, vrouwelijk, netjes. Pretty pastel! Verzamel je pastelkleurige items bij elkaar, of kies voor één favoriete kleur zoals lichtroze. Dit staat heel goed bij wit, maar vergeet ook zeker niet om wat zwart toe te voegen! Dit voorkomt dat het té licht en zoetjes wordt. Nog een manier om het niet te zoet te maken? Grafische dessins! In bijvoorbeeld plaids en kussens.

Zit jouw woonstijl hier niet bij? Misschien volgende keer!

Wat is jouw woonstijl?

Liefs, Linda.

Over Linda

Linda is de founder van de online woonbloggers hotspot www.homecrush.nl. Hier inspireren populaire woonbloggers en bekende Instagrammers jou dagelijks met de laatste updates op het gebied van interieur en wonen! Linda heeft een passie voor interieur en ondernemen, en een liefde voor unieke producten. Ze vindt haar huisje in Haarlem de fijnste plek op aarde en ze is - natuurlijk ;-) - verslaafd aan Instagram. Lees je mee?

Copyright © 2020 ESSENZA HOME