Toggle Nav User Search
Nieuwe woonaccessoires trends

Trendy accessoires voor een subtiele stijlupdate

Ben je ook toe aan de lente? Wij wel! De wintertijd heeft zeker zijn voordelen: gezelligheid, donkere dagen en heerlijke stamppotjes. Maar wij kijken ook heel erg uit naar de lange, zonnige dagen waar we positieve energie van krijgen! Heerlijk! Het is nog even wachten, maar om dat gevoel alvast een beetje te omarmen, kun je je interieur natuurlijk een vrolijke, kleurrijke twist geven met nieuwe woonaccessoires. Maak kennis met de nieuwste trends en onze fantastische nieuwe collectie en ontdek handige tips & tricks om jouw stijlupdate binnen een handomdraai te realiseren. 

Cosy carpets with a velvet touch

Wij vinden karpetten onmisbaar in het interieur, maar een karpet met velvet look is voor ons pas écht het einde! Velvet karpetten creëren een luxe en elegante sfeer in de kamer waar jij hem neerlegt. Laat staan wat voor een sfeer jouw kamer krijgt als het karpet ook nog eens een beeldschoon dessin heeft! ESSENZA heeft twee van deze exclusieve karpetten. We lichten ze voor je uit.

> Het ESSENZA Verano karpet heeft een dessin van stralende witte lelies tegen een zomers blauwe ondergrond. De kwastjes aan de uiteinden van het karpet geven het een speelse look - vanaf €39,95.

> Het ESSENZA Solan karpet heeft hét hipste printje van dit moment. De snakeprint! De vergrijsd groene ondergrond laat de slangenprint prachtig tot zijn recht komen. En in combinatie met de velvet look is dit een échte musthave - vanaf €39,95.

Sierkussens om te knuffelen

Sierkussens zijn er in alle soorten, maten, kleuren en prints, maar ze hebben één ding gemeen; ze zijn de absolute versieringen voor op bed, je comfy bank of je loveseat. Dit seizoen staat in het teken van trendkleur Dusty rose en daarom zijn veel nieuwe sierkussens verkrijgbaar in deze zoete kleur. Deze zachtroze kleur is prima toepasbaar in ieder interieur en geeft het een lieflijke uitstraling. Het sierkussen Izia, sierkussen Riv en sierkussen Lauren zijn beelschone sierkussens uit onze nieuwe collectie. Pick your style!

Uni plaids of plaids met bloemenprint. Take your pick!

Zoals gezegd kijken wij enorm uit naar de lente, maar voor het zo ver is, komen er nog heel wat koude dagen voorbij. Een plaid is de aankomende tijd dus absoluut niet overbodig. Bovendien geeft een plaid de woon- of slaapkamer een zachte, kleurrijke uitstraling. Hoe je een plaid stijvol toevoegt in je interieur? Drapeer hem mooi over de bank of leg hem aan het voeteneind van het bed.

In onze nieuwe collectie vind je nieuwe plaids met een mooi bloemendesign of casual uni in prachtige kleuren. Het Verano plaid en het Melsi plaid zijn verkrijgbaar in de trendkleuren van dit seizoen; Dusty rose en Dusty green. Beiden erg warm en on trend! 

Get yours!

Copyright © 2019 ESSENZA HOME