ESSENZA Aurelie Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Aurelie Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Eindeloze lavendelvelden, zomerse temperaturen, verse baguettes van de Boulangerie: wij houden van de verleidelijke flair van het Franse leven op het platteland. Met het beeldschone Aurelie dessin breng je deze flair gemakkelijk in je interieur. Ontdek alles over de betoverende Toile de Jouy print:

Toile de Jouy – een bijzonder verhaal

Toile de Jouy is vernoemd naar de plek van vervaardiging: Jouy-en-Josas, een stad in de buurt van Versailles. Hier drukte een textieldrukker in de 18e eeuw gedetailleerde, romantische motieven van het landleven, historische gebeurtenissen of Bijbelse taferelen op fijne stoffen. Deze print is gewaagd en vertrouwd tegelijk - iets waar we bij ESSENZA dol op zijn! 

Onze designers hebben hun eigen Toile de Jouy patroon gecreëerd: op het Aurelie dessin schitteren elegante bloemmotieven, bomen en een klimop om jouw interieur om te toveren tot een Franse sprookje.

Toile de Jouy in de slaapkamer

Zo breng je in een handomdraai die romantische flair naar de slaapkamer: Kies het Aurelie dessin in je favoriete kleur en combineer het met een bijpassend hoeslaken - kies eens voor een kleur (geen wit!) die bij het dekbedovertrek past, dat geeft een prachtig contrast! 

Combineer het dekbedovertrek met stijlvolle accessoires zoals sierkussens in verschillende groottes en een heerlijk zachte sprei. Et voilá: jouw romantische slaapkamerstyling is done! 

Extra tip: Als je vier in plaats van twee hoofdkussens op bed legt, krijgt je kamer direct de hotellook! De kussens zijn ook praktisch wanneer je bijvoorbeeld 's avonds graag leest voordat je gaat slapen. Kies voor deze twee extra hoofdkussens effen kussenslopen die passen bij de kleur van jouw Aurelie dekbedovertrek.

Ontdek alle kleuren van het Aurelie dekbedovertrek

 

Zet accenten met Toile de Jouy accessoires

Met deze woonaccessoires creëer je betoverende accenten. Magnifique! 

ESSENZA Aurelie Vanilla Poef 60 x 37 cmESSENZA Aurelie Vanilla Poef 60 x 37 cm
ESSENZA Aurelie Vanilla Vloerkleed 120 x 180 cmESSENZA Aurelie Vanilla Vloerkleed 120 x 180 cm
ESSENZA Sarai Aurelie Ijsblauw Kimono MESSENZA Sarai Aurelie Ijsblauw Kimono M

Van homeoffice tot een seriemarathon: Toile de Jouy homewear

Onze homewear collectie met deze waanzinnige Aurelie print is geschikt voor online meetings tot gezellige avonden op de bank en van wellnessdagen tot ontspannen ontbijtjes op het balkon.

Dit zijn onze favorieten:

 

Aurelie DesignAurelie Design
Aurelie DesignAurelie Design


Bij ESSENZA HOME zijn we zo dol op het Aurelie dessin, dat we speciaal voor het gloednieuwe kantoor in Bunnik behang hebben laten maken met deze sprookjesachtige print.