ESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Japanse prints behoren dit najaar tot de trendfavorieten in het interieur – van posters en woonaccessoires tot aan beddengoed. De Japandi-stijl is hot en daarmee ook de rustgevende, minimalistische Japanse waarden die we allemaal meer hebben leren waarderen na het afgelopen jaar. Als antwoord daarop ontwierpen wij met liefde het Carice dessin; op en top Japans, maar uiteraard wel met een vleugje ESSENZA. Lees hier alles over het speciale ontwerp:

Een bijzondere collage

Het Carice-ontwerp laat een Japans landschap met bloemen zien. Maar in werkelijkheid bestaat deze print uit veel verschillende, prachtige Japanse gekleurde houtsnijwerken van landschappen en bloemen. Onze ontwerpers hebben hun favorieten verzameld en ze samengevoegd tot het Carice dessin.

En wist je dat de prent uit nog meer bijzondere elementen bestaat? De individuele patronen die te zien op het ontwerp, komen van verschillende oude Japanse kimono’s. Dat maakt dat print Carice geïnspireerd is op toen, maar helemaal van nu is.

 

ESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

De verschillende patronen zijn van oude Japanse kimono's.

Met de Carice print hoef je niet ver te reizen om de pracht van Japan te kunnen bewonderen!

Het kleurenpallet: warm en natuurlijk

De kleuren van dit beeldschone ontwerp zijn net zo’n plaatje als het prachtige patroon zelf. De mooiste neutrale aardetinten schitteren op het dekbedovertrek en zorgen voor een rustgevend en nostalgisch gevoel in de slaapkamer.

Je kunt de print Carice natuurlijk solo laten schitteren, maar voor een nog warmere uitstraling mix je het beddengoed met andere warme, bruine tinten. Bijvoorbeeld met de Julia-accessoires in de kleur sand. Combineer met donkergroene accessoires om de kleur van het beddengoed nog meer te laten stralen.

Dankzij de neutrale tinten van het design zijn de mogelijkheden voor bijpassende kleurencombinaties bijna eindeloos. Welke combinatie maak jij?

 

Alle items met het waanzinnige Carice dessin

 Je vindt het Carice dessin namelijk niet alleen terug op een zacht dekbedovertrek van katoen satijn, maar ook op een beeldschone lange kimono en een velvet sierkussen

Ben je een fan van designs geïnspireerd door het Verre Oosten?

In deze blog presenteren we naast het Carice beddengoed ook andere mooie designs!