ESSENZA Minte Denim Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Minte Denim Blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Met blauw creëer je rust en kalmte in huis en geef je je interieur een frisse look. Dit najaar kiest ESSENZA voor twee bijzonder krachtige blauwtinten in de collectie: indigoblauw en denimblauw. Waar het diepe indigo een meer klassieke uitstraling heeft, zorgt denimblauw juist voor een stoere touch in huis. Laat je inspireren door dé blauwtinten van het najaar!

Dekbedovertrekken in de mooiste blauwtinten

De slaapkamer is bij uitstek dé ruimte om blauw te gebruiken, want hier is kalmte en rust precies wat je zoekt. Met deze beeldschone blauwe dekbedovertrekken uit de collectie van ESSENZA en Marc O'Polo breng je in an instant stijl én rust in je slaapkamer.

Blauwe accessoires voor je woon- of slaapkamer

Geef je bed een chique hotellook door het verder aan te kleden met blauwe accessoires zoals een plaidnekrollen en sierkussens. Combineer verschillende blauwtonen met elkaar voor een rustgevende tone-in-tone look. Op de foto hieronder deden onze stylisten het vast voor!

Ook in de woonkamer zorgen blauwtinten voor rust en stijl. Je kunt de blauwe accessoires gemakkelijk combineren met warme najaarskleuren zoals donkergroen en cognacbruin. Mix & match er dus gerust op los!

ESSENZA Woonaccessoires BlauwESSENZA Woonaccessoires Blauw