Marc O'Polo Lovon Stone Tafelloper 50 x 250 cmMarc O'Polo Lovon Stone Tafelloper 50 x 250 cm

Houd jij van een modern en casual interieur, heb jij oog voor detail en een voorkeur voor natuurlijke en duurzame materialen? Dan is Marc O'Polo hét merk voor jou. Ontdek hier de premium casual collectie.

Marc O'Polo slaapkamer essentials

Geef je slaapkamer een moderne en casual twist met beddengoed van Marc O'Polo. Het beddengoed is gemaakt van high-quality, duurzame materialen en dat merk je. Stijl het af met fijne sierkussens en plaids van dit premium merk voor de stijlvolle puntjes op de i.

Marc O'Polo Sollia Sage green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Sollia Sage green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Subtiele bloemenprints

Ook Marc O'Polo is gek op bloemen, maar dan op zijn eigen bescheiden manier. Kies uit diverse zachte dekbedovertrekken met mooie subtiele bloemenprints!

Marc O'Polo Valka Powder blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Valka Powder blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

It's all about simplicity

In de collectie van Marc O'Polo vind je vele uni dekbedovertrekken in mooie tinten die jouw slaapkamer een moderne vibe geven. Start shopping!

Marc O'Polo Torsken Oatmeal Dekbedovertrekset 240 x 220 cmMarc O'Polo Torsken Oatmeal Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

De all time klassieker

Het dessin waar Marc O'Polo beroemd mee werd: de Classic Stripe. Modern en tijdloos tegelijk. Kies nu een dekbedovertrek met deze tijdloze print en slaap heerlijk!

Marc O'Polo badkamer essentials

Geef je badkamer het ultieme hotelgevoel met superzacht en stijlvol badtextiel en de verfijnde, luxe badkameraccessoires van Marc O'Polo.

Marc O'Polo Groen BadtextielMarc O'Polo Groen Badtextiel

High-quality badtextiel

Als je op zoek bent naar stijlvol en tijdloos badtextiel van hoogwaardig materiaal, dan zit je goed bij Marc O'Polo. Ontdek de badjassen, handdoeken, gastendoekjes en washandjes in natuurlijke tinten, met én zonder streepjes!

Grijze badkameraccessoires van Marc O'PoloGrijze badkameraccessoires van Marc O'Polo

Luxe design voor de badkamer

Met de badkameraccessoires van Marc O'Polo tover je je badkamer om tot een waar kuuroord. Kies voor strakke lijnen of ga voor items met een modern, geribbeld effect. Wat je ook kiest, je kiest kwaliteit.

Marc O'Polo keuken essentials

Geef je keuken en eettafel een modern casual look met het keuken- en tafeltextiel van Marc O'Polo. Gemaakt van duurzame materiaal zoals biologisch katoen en linnen en verkrijgbaar in stijlvolle en natuurlijke tinten.

 

Marc O'Polo ServiesMarc O'Polo Servies

Marc O'Polo servies

Stijlvol, Scandinavisch en minimalistisch - dat zijn de kernwoorden die de Moments servies collectie van Marc O'Polo omschrijven. Het moderne servies is hand gemaakt van het beste porselein en combineert design en functionaliteit op een perfecte wijze. Verkrijgbaar in de kleuren: soft grey, chalk white, olive green, earth brown en antraciet.