Covers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cm

Op zoek naar decoratie ideeën voor de kinderkamer? Deze vier interieurliefhebbers geven je een inkijkje in de slaapkamers van hun little ones en styleden deze af met de vrolijke kinderdekbedovertrekken van COVERS & CO. Een fijne dosis aan kinderkamer inspiratie voor jongens en meiden!

Zoete beestenboel bij @dirksdotter

Hoe gaaf is dit geïllustreerde behang van Pimpelmees in de slaapkamer van de kleine Skye? Het combineert geweldig met het lichtbeige COVERS & CO Beary Much dekbedovertrek met berenprint, gemaakt van zachte en biologische katoen perkal. @dirksdotter koos voor deze meisjeskamer een lichte basis met oudroze kleuraccenten. Dit zie je terug in het stoffen bed en de poef op de grond. In de decoratie zien we veel natuurlijke materialen als rotan en lichtgekleurd hout, wat perfect past bij de lichte zachte sfeer in deze kinderkamer. Een zoete beestenboel!

Covers & Co Beary much Bruin Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co Beary much Bruin Dekbedovertrekset 120 x 150 cm

Stoere jongenskamer bij @ensuus

De slaapkamer van Bram heeft een stoere uitstraling door de blauwe muur en het blauwe bureau. Perfect voor jongetjes die snel groot worden! @ensuus creëerde een retro touch  door een vintage vloerkleed en retro bureaulamp en -stoel te gebruiken. Het COVERS & CO Pretty Fly dekbedovertrek past er perfect bij met zijn retro vliegtuigenprint. In vrolijke accentkleuren op een beige ondergrond, staat dit dekbedovertrek pretty fly in iedere kinderkamer! @ensuus combineert het dekbedovertrek met een roestbruin hoeslaken en dat vinden wij een verrassend mooie combinatie!

Covers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cm
Covers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co Pretty fly Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cm

Stoer en girly tegelijkertijd bij @marjoleinbouhuijzen

Roze en bruin: een gouden combinatie en dé basis voor het kleurenpalet in de slaapkamer van Nika. Door een deel van de muur roze te verven, creëert @marjoleinbouhuijzen een fijn nisje in de hoek waar het bed staat: de perfecte plek voor een jonge meid om zich even lekker terug te trekken. Het stalen witte bedframe is stoer en girly tegelijkertijd, net als het grof gebreide ronde kussen op de pauwenstoel en de roze geverfde lamp die met een dik touw aan het plafond hangt. Het COVERS & CO For Rest dekbedovertrek past met zijn vrolijke natuurprint perfect bij deze kinderkamer waarin roze en bruine tinten de boventoon voeren. @marjoleinbouhuijzen stylet het bed stijlvol af met een lichtbruine plaid en bruine velvet sierkussens.

Covers & Co For rest Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co For rest Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cm
Covers & Co For rest Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cmCovers & Co For rest Multi Dekbedovertrekset 120 x 150 cm

Blue meets brown bij @marjoleinbouhuijzen

In de slaapkamer van zoon Naud koos @marjoleinbouhuijzen voor een natuurlijk kleurenpalet van blauw, beige en bruin. Het behang is een echte eyecatcher met zijn mooie kleurverloop van beige naar blauw. De blauwgekleurde letters op het Alpha-Bed dekbedovertrek van COVERS & CO springen er daardoor nog meer uit! Overigens is dit dekbedovertrek heel gemakkelijk te combineren dankzij de letters in allerlei vrolijke kleuren. En what better way to learn the alphabet? In de accessoires houdt @marjoleinbouhuijzen het op blauw en bruin en creëert hiermee een mooi, rustig geheel.

Covers & Co Alpha-bed Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmCovers & Co Alpha-bed Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
Covers & Co Alpha-bed Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmCovers & Co Alpha-bed Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Dreaming of a better world

Droom jij ook van een betere en duurzamere wereld? Bij COVERS & CO komt jouw droom uit! Met ons zijdezachte beddengoed van 100% biologisch katoen én van gerecyclede materialen, draag je bij aan een duurzame planeet, gewoon vanuit je eigen comfortabele bed. Veel van onze producten hebben een GOTS-certificaat: dit garandeert dat we biologisch katoen gebruiken én dat het product onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. Dát is nog eens (h)eerlijk slapen!

Beddengoed van COVERS & CO is niet alleen beter voor de aarde, maar ook voor je humeur! Met onze aaibaar zachte stoffen en speelse prints wordt naar bed gaan een feestje. En wedden dat je nooit meer met het verkeerde been uit bed stapt? De vrolijke designs toveren elke ochtend opnieuw een glimlach op je gezicht − of je nu 2 of 102 jaar oud bent. Fun beddengoed met een serieuze missie dus. Help je mee onze droom waar te maken?
 

Meer inspiratie?

Volg COVERS & CO op Instagram voor nog veel meer leuke kinderkamer inspiratie!