ESSENZA Rosalee Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Rosalee Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

We mentioned it many times, maar mosterdgeel is dé kleur om je interieur die zomerse vibe te geven waar we allemaal zo op zitten te wachten. Classy, warm en vrolijk zijn de begrippen die deze kleur omschrijven. Mooi mosterdgeel betekent een mooi interieur! Start decorating now.

Mosterdgeel: de kleur voor ieder seizoen

Deze beeldschone, tijdloze geeltint past in ieder seizoen. Tijdens de lente en de zomer doet mosterdgeel denken aan de stralende zon en verfrissende zomerdrankjes, terwijl deze geeltint in de herfst te vergelijken is met de bijzondere kleuren van de herfstbladeren. Juist in de winter kunnen we deze beautiful shade gebruiken als hint naar het voorjaar. Welk seizoen het ook is, mosterdgeel komt altijd tot z'n recht.

Deze warme kleur kun je op vele manieren toepassen in je interieur. Kies de tint als accentkleur in je woonkamer of laat mosterdgeel de hoofdrol spelen in je slaapkamer. Welke rol deze kleur ook krijgt, mosterdgeel laat je interieur stralen!

ESSENZA Penelope Mosterdgeel Dekbedovertrekset 200 x 220 cmESSENZA Penelope Mosterdgeel Dekbedovertrekset 200 x 220 cm
ESSENZA Serena Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Serena Mosterdgeel Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

A touch of mustard in your livingroom

Ook voor een kleurrijk accent in je woonkamer voldoet mosterdgeel. Deze tint geeft een geheel nieuw uiterlijk aan je zithoek en creëert een vrolijke sfeer in huis. Met deze woonaccessoires van ESSENZA heb jij in een handomdraai dat vrolijke sfeertje gerealiseerd:

Woonaccessoires GeelWoonaccessoires Geel