Knitted ajour Morning swimKnitted ajour Morning swim

De nieuwe Knitted Ajour items laten je zomerse interieur stralen. Ze hebben een heerlijke romantische uitstraling en zijn extreem zacht. Bovendien doen ze een beetje Frans aan en hebben ze een lieflijke look (pssst: ook perfect voor de babykamer!). Wil je meer weten over het materiaal en ben je benieuwd naar hoe je deze items moet stijlen? Lees dan snel verder.

Het materiaal van de Knitted Ajour accessoires

De Knitted Ajour accessoires zijn uitgevoerd in een lieflijk breisel en zijn gemaakt van biologisch katoen (in deze blog lees je alles over dit materiaal). Dit maakt ze niet alleen lekker zacht, maar ook nog eens super stevig én huidvriendelijk! Deze gebreide sierkussens en plaids zijn beschikbaar in drie kleuren, namelijk Fern Yellow, Morning Swim en Antique White. Welke kleur je ook kiest: met de Knitted Ajour woonaccessoires geef je je interieur een tijdloze, zomerse update!

 

ESSENZA Knitted Ajour Morning swim Plaid 130 x 170 cmESSENZA Knitted Ajour Morning swim Plaid 130 x 170 cm
ESSENZA Knitted Ajour Fern yellow Sierkussen 30 x 50 cmESSENZA Knitted Ajour Fern yellow Sierkussen 30 x 50 cm
ESSENZA Knitted Ajour Antique white Sierkussen 30 x 50 cmESSENZA Knitted Ajour Antique white Sierkussen 30 x 50 cm

Hoe stijl ik de Knitted Ajour accessoires

Zit jij ’s avonds graag nog buiten, maar is het eigenlijk nét iets te fris? Of wil je met een dekentje op de bank kruipen maar is een wollen plaid je te warm? Dan is de Knitted Ajour plaid perfect. Sla hem om je heen tijdens die eindeloze lome zomeravonden, binnen of buiten. Is de plaid voor de sier? Dat is natuurlijk ook helemaal prima voor wanneer jij gek bent op een lieflijke sfeer.

Met de sierkussens geef je je woon- en of slaapkamer in een handomdraai een romantische boost. Combineer ze in de slaapkamer met een vrolijk dekbedovertrek voor de ultieme zomerlook en/of geef je bank of fauteuil een frisse update met de sierkussens in jouw favoriete kleur.

Shop hier alle gebreide items