ESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Met een wereld die stil heeft gestaan, zijn we des te meer gaan verlangen naar andere culturen en nieuwe invloeden. Bovendien zijn we meer met ons interieur bezig dan ooit. En dat mag best een beetje gewaagder, speelser en meer out-of-the box dan anders. We halen niet alleen meer kleur in huis, maar ook meer prints. En laat de Oosterse daar nu een van zijn. Prints die geïnspireerd zijn op Japanse landschapsprenten en oude dessins van kimono’s. De een nog beeldschoner dan de ander! En het goede nieuws is: voor een vleugje Oosterse pracht hoef je tegenwoordig niet meer overzee.

Dekbedovertrekken met een Oosterse uitstraling

Carice Multi

Voor een vleugje Oosterse pracht hoef je tegenwoordig niet meer overzee. Op dekbedovertrek Carice prijkt een bijna surrealistisch dessin in prachtige neutrale aardetinten. Geïnspireerd op Japanse landschapsprenten waarin prints van oude kimono's lijken terug te komen in het bergachtige landschap. De print is overladen met rustgevende neutrale aardetinten in de hoofdrol waarmee ze een gevoel van rust en nostalgie creëren. Het katoen satijn zorgt voor een prachtige zachte en soepele licht glanzende finish die de print nog meer tot leven laat komen.


ESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Charlize Cashew

De Charlize cashew wordt getypeerd door haar vernieuwende contrasterende design. De rijke bloemenprint in zachte bruin- en aarde tinten laat de lichte bloemen tot leven komen. De print met bloesemachtige bloemen is geïnspireerd op 17e-eeuwse stillevens met Japanse invloeden. Deze bloemenweelde krijgt een moderne touch door het dessin wat aan de andere kant van het dekbedovertrek is gebruikt: meer grafisch, wat zorgt voor een frisse look. De glans van het katoen satijn laat de twee prints op een natuurlijke manier in elkaar overlopen en voelt heerlijk zacht aan de huid. Het overtrek werkt prachtig in een neutrale lichte omgeving en creëert in combinatie met beige tinten een bijna zonnige gloed in de ruimte.


ESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Charlize Cashew Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

Harper Silt

In dekbedovertrek Harper silt komt de Japanse eenvoud prachtig naar voren vanwege het gebruik van het blad van de Ginkgo Biloba. Deze tempelboom, waar het blad aan groeit, staat symbool voor hoop, liefde en tijdloosheid. Het minimalistisch vormgegeven blad in een prachtig grijsbruin silt is herhaaldelijk verwerkt in de print als een soort mantra voor je gemoed. Een veilige basis die je keer op keer weer een geborgen gevoel geeft in je slaapkamer en je tot rust laat komen. De ademende katoen satijnen kwaliteit geeft een lichte glans die diepte geeft aan de print en heerlijk zacht aanvoelt.


ESSENZA Harper Silt Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Harper Silt Dekbedovertrekset 140 x 220 cm
ESSENZA Harper Silt Dekbedovertrekset 140 x 220 cmESSENZA Harper Silt Dekbedovertrekset 140 x 220 cm

De allermooiste Oosterse homewear items