ESSENZA Pleun Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Pleun Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Deze herfst spelen bruintinten de hoofdrol! De tinten Darkest brown, Chocoladebruin en Café noir zie je terug in onze collectie en laten je heerlijk wegdromen. Met deze smakelijke kleuren maak jij je interieur klaar voor de herfst! Welcome to The Brown Age.

Nieuw bedtextiel in heerlijke bruintinten

Luxueuze bruintinten doen denken aan de aarde en de natuur & geven het interieur een natuurlijke en krachtige uitstraling. Om het geheel nog expressiever te maken, is ton-sur-ton styling hét sleutelwoord! Laat je meeslepen in de wereld van bruintinten en mis deze chique bruintinten deze herfst niet: Darkest brown, Café Noir en Vanilla.

ESSENZA Isabelle Donkerbruin Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Isabelle Donkerbruin Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Minte Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Minte Cafe Noir Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Aurelie Vanilla Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Aurelie Vanilla Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Stijl het af met een bijpassend hoeslaken

Kies een bijpassende kleur hoeslaken om de bedstyling perféct te maken! Wat dacht je van een chocoladebruin hoeslaken of een hoeslaken in de kleur van kaneel dat ultragoed matcht met je nieuwe bruine dekbedovertrek?

ESSENZA Lauren Cinnamon Hoeslaken 180-200 x 200-220 cmESSENZA Lauren Cinnamon Hoeslaken 180-200 x 200-220 cm
ESSENZA Satin Chocolate Hoeslaken 160 x 200 cmESSENZA Satin Chocolate Hoeslaken 160 x 200 cm

Zachte accessoires in rijke bruintinten

Bruin geeft warmte aan het interieur. Zeker wanneer je bruin terug laten komen in de vorm van woonaccessoires als stijlvolle poefs, zachte vloerkleden en knuffelbare sierkussens. De woonaccessoires uit onze collectie zijn onder andere verkrijgbaar in Chocoladebruin en Café noir en voorzien je interieur van die warme vibe. Met deze bruintinten creëren we dit najaar een bijzonder rijke, elegante look, waarbij ton-sur-ton styling een belangrijke rol speelt!

Bruine woonaccessoiresBruine woonaccessoires

Voeg bruin aan je kledingkast toe

Deze herfst mogen bruintinten niet ontbreken in je garderobe! Met de fijne tops, heerlijke loungebroeken en zwierende kimono's wordt dit najaar wel heel comfy! Wij kunnen niet wachten om het aan te trekken. What about you?

Magische kleuraccenten

Wil je de bruine look wat frisser maken? Kies dan voor fantastische combinaties met kleuren als lavendelblauw, fris lila of diep kersenrood. Deze bijzondere tinten passen perfect bij het bruine kleurenpalet en geven een prachtig contrast!