ESSENZA Lisa Thyme Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Lisa Thyme Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Serene en verzadigde kleuren met een zonnige vibe en zacht frisse blauwen met hier en daar een verassende donkere tint. Voor de zomer van 2023 zien we een hoopvol palet wat rust brengt in ons interieur. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe lente- en zomerkleuren van het seizoen ’23? Lees dan snel verder en ontdek de mooiste kleuren voor in jouw interieur.

Kleurtrend 1 – Calming Blues (hazy blue, illusion blue, sloe blue, denim en cool gray

Frisse blauwen zoals Illusion Blue geven je interieur een optimistische en hoopvolle look en hebben een kalmerend effect. Zacht Hazy Blue heeft een verbindende rol en combineert prachtig doordat deze kleur zich gemakkelijk laat blenden met andere tinten. Diepere blauwen zoals Sloe Blue en Denim hebben een meer vintage karakter, en fungeren tegelijkertijd als een subtiele eyecatcher in je interieur.

 

ESSENZA festina lenteESSENZA festina lente

Shop Calming Blues

Kleurtrend 2 - Warm Sunkiss

Alsof de goudgele gloed van een zonnestraal ‘s ochtends naar binnen schijnt. Warm Sunkiss omvat natuurlijke zachte, verzadigde geel-, rood- en rozetinten die een rustgevende zomerse vibe aan je interieur geven.

Dry Terra en Pink Sand hebben een aardse toon, en voelen heel natuurlijk aan. Ze doen denken aan de aanblik van de aarde wanneer een late warme middagzon haar opwarmt. Deze tinten brengen een natuurlijke warmte in je interieur.

Lichtere tinten zoals Yellow Straw en Sahara Sun geven een zomerse touch en zorgen voor rust en optimisme: klaar om er een mooi jaar van te maken.
Het combineren van deze warme kleuren heeft bijna een soort ton sur ton effect: ze vullen elkaar prachtig aan en steken niet af voor een rustgevende sfeer in huis.

Floral Romance unisFloral Romance unis

Shop Warm Sunkiss

Kleurtrend 3: Natural Pop

Voor een contrastuele uitschieter zijn er dit seizoen een aantal kleuraccenten die een subtiele twist bieden aan je interieur. Jade Green is een lichte groene uitschieter die er naast verzadigde kleuren echt uitspringt, zonder te overheersend te zijn. Thyme is een donkere uitschieter en resulteert in een rijke landelijke touch in het interieur. Ochre fungeert als een natuurlijke ogende eyecatcher in het interieur. Laat je interieur dit seizoen sprankelen met een natural pop of color.

 

ESSENZA Floral Romance itemsESSENZA Floral Romance items

Shop Natural Pop