Homewear PoplinHomewear Poplin

De nieuwe homewear collectie voor najaar 2022 is binnen and we are excited! Zorgvuldig en met liefde hebben onze designers deze collectie ontworpen. Met stoffen zo zacht en soepel zoals je van ons gewend bent. We hebben verschillende nieuwe styles toegevoegd, maar ook nieuwe materialen gebruikt. We leggen deze materialen graag aan je uit:

Een mix van katoen, modal en elastaanEen mix van katoen, modal en elastaan

Een mix van katoen, modal en elastaan

Deze drie materialen kennen we al, maar niet in deze combinatie. Deze heerlijke mix van materialen zorgt voor een prachtig resultaat in zowel look als feel. De kwaliteit is licht in gewicht, ademend en is ook nog eens stretchy. Bovendien heeft dit materiaal een glansje (een beetje zoals satijn), wat voor een chique uitstraling zorgt. Homewear items van dit materiaal voelen lekker aan op de huid en rekken mee. Heerlijk als pyjama dus!

Shop hier items van dit materiaal:

Katoen poplin in combinatie met elastaan

Poplin is een fijn geweven, redelijk sterke stof van katoen, wat dus de voordelen van katoen geniet: het ademt goed door en voelt fijn aan op de huid. Dankzij de fijne weving is het ook nog eens een gladde en crispy stof. Door katoen poplin met elastaan te combineren, rekt het ook nog een beetje mee en dat wil je voor homewear: het moet niet alleen mooi zijn, maar ook lekker zitten. Katoen poplin is dus uitermate geschikt om in te slapen, om in te relaxen, you name it.

Shop hier items van dit materiaal (ook verkrijgbaar in Menswear!):

Katoen poplin in combinatie met elastaanKatoen poplin in combinatie met elastaan
Gequilte stof: katoen gevuld met polyesterGequilte stof: katoen gevuld met polyester

Gequilte stof: katoen gevuld met polyester

Katoen en polyester gebruiken we al jaren voor ons homewear, maar niet in deze combinatie, namelijk een gequilte samenstelling. Het katoen dat is gebruikt voor deze nieuwe homewear items is doorgestikt en gewatteerd met een vulling van 100% polyester. Dit zie je al terug bij onze spreien, maar nu voor het eerst in onze homewear collectie. Door de wattering zitten homewear items gemaakt van dit materiaal behaaglijk warm. Ideaal voor wanneer het weer kouder wordt!

Fun history fact: Tijdens de kruistochten droegen kruisvaarders gequilte jassen om zichzelf te beschermen tegen de kou. En dát is precies wat wij met deze stijlvolle gequilte homewear items willen realiseren: jou comfy en warm laten voelen.

Shop jouw nieuwe lievelings homewear items