Groene wand ESSENZA HOMEGroene wand ESSENZA HOME

Onlangs hebben we in Bunnik ons nieuwe opvallende hoofdkantoor met Brandstore geopend waar we onze producten ontwikkelen en verkopen voor onze merken ESSENZA en COVERS & CO en ons licentiemerk Marc O’Polo. De winkel is niet te missen. Aan de Rumpsterweg 2 prijkt een enorme groene wand aan de buitenkant. Op deze sfeervolle locatie brengen we onze rijke home & living collecties tot leven en ontdek je de laatste trends op het gebied van interieur.

Ontdek de volledige home & living collectie in onze nieuwe Brandstore 

Dit laatste kan in onze nieuwe Brandstore, die je direct binnenloopt wanneer je het ruim opgezette kantoor binnen gaat. Hier vind je prachtig textiel voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer én keuken. Denk aan dekbedovertrekken van de fijnste materialen met de mooiste prints of juist rijke effen kleuren. Je vindt hier plaids en sierkussens van verschillende materialen die de slaap- en woonkamer net dat beetje extra geven. Maar ook prachtig servies, tafelkleden en servetten om van elk eetmoment iets bijzonders te maken. Of wat dacht je van onze heerlijke voor ons ontwikkelde huisgeuren om lekker bij te ontspannen en comfortabele homewear die eigenlijk te mooi is om alleen binnenshuis te dragen.

ESSENZA HOME brandstoreESSENZA HOME brandstore

Laat je adviseren

Alle producten zijn uitgestald in de ruim opgezette winkel en laten inspirerende mix & match combinaties zien om je te helpen van je huis een thuis te maken. Het nodigt uit tot kijken, voelen en combineren. Mocht je hier juist wat hulp bij nodig hebben, dan helpt onze style advisor je maar wat graag om jouw persoonlijke stijl voor in huis te ontdekken. Een cadeau voor jezelf of een ander, het is allemaal te vinden in de ESSENZA HOME Brandstore in Bunnik.

 

Openingstijden Brandstore

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:30 uur
Zondag: 12:00 - 17:30 uur

 

Adres: Rumpsterweg 2, Bunnik


Hopelijk mogen we jullie snel ontvangen in onze Brandstore! 

ESSENZA HOME BrandstoreESSENZA HOME Brandstore

Een inspirationele plek voor het hele interieur

ESSENZA HOME heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een breed interieur- en lifestylemerk. “Onze flink uitgebreide collectie vraagt om een Brandstore waarin we de consument inspiratie kunnen bieden voor het hele interieur”, aldus Floor Smits, Head of Brands bij ESSENZA HOME en tevens de tweede generatie in het familiebedrijf. We hebben het pand aan de Rumpsterweg de afgelopen twee jaar verbouwd en klaargemaakt voor de toekomst. Naast de Brandstore hebben we hier ook ons kantoor, maar ook een fotostudio en een inspirerend ‘lab’ met alle producten en materialen die wij ontwerpen en ontwikkelen. Hier ontvangen we (internationale) retailers, partners en nu dus ook de consument om hen kennis te laten maken met ons totaalconcept. Het pand is echt ontwikkeld als een creatieve hub wat als centrale ontmoetingsplek moet gaan functioneren: collega’s, retailer én de consument willen we hier inspireren. Als groeiend interieurmerk is deze Brandstore voor ons een geweldige plek om contact te leggen met de consument en op die manier onze collecties nóg beter te laten aansluiten op hun wensen.