Fall Winter ’21 collectie: Soothing your senses Fall Winter ’21 collectie: Soothing your senses

Thuis heeft sinds de uitbraak van COVID-19 een hele nieuwe betekenis gekregen en juist daaromheen ontwierp ESSENZA haar Fall Winter ’21 collectie. Benieuwd naar de prachtige collectie en het verhaal erachter? Je leest het hier.

Een veilige haven

Thuis is meer dan alleen wonen. Thuis is leven, spelen, werken, inspannen, relaxen, eten en slapen. De truc is daar de juiste balans in te vinden. Maar dat thuis belangrijker is dan ooit, dat staat vast. Thuis is onze veilige haven. De plek waar we de balans opmaken en van waaruit we naar de toekomst kijken. Vol verzachting en verdraagzaamheid. Thuis zijn onze dromen oneindig. Thuis is waar de wereld op ons wacht. Met opgeheven hoofd kijken we vooruit. Thuis is ook een tempel van comfort. Behaaglijkheid, geborgenheid en zachtheid staan centraal. We hebben geleerd om het kleine te eren en te waarderen, om te kiezen voor dat wat ons echt blij maakt. Om écht contact te maken en om al onze naasten lief te hebben en te koesteren. Thuis is waar ons hart is. Thuis is waar ons hart harder gaat kloppen. En voor al die fijne momenten, groot en klein, heeft ESSENZA haar herfst/winter ’21 collectie ontworpen.

ESSENZA Meryl Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Meryl Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Bruine woonaccessoires ESSENZA Bruine woonaccessoires ESSENZA

Dromerig en verfijnd

In ons interieur verlangen we naar een veilige basis. We willen zachtheid, comfort en vertrouwen. Ronde, natuurlijke en gestroomlijnde vormen die een sensuele, vrouwelijke uitstraling hebben. Dromerige prints, romantische details en stoffen zo zacht dat je nooit meer iets anders wil. We nemen niet alleen de tijd en aandacht voor elkaar, maar ook voor de spullen in ons huis. Het kleurenpalet is neutraal, warm, zacht, behaaglijk, verfijnd en aards. We doen dit seizoen een stapje terug, kruipen naar binnen om ons eigen nestje te bouwen. Thuiskomen was nog nooit zo fijn.

ESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Carice Multi Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Bloemenpracht en Oosterse weelde

Ook dit seizoen dook ESSENZA in een zee van bloemen en kwam naar boven met de allermooiste exemplaren. Zo heeft dessin Charlize een Oosterse touch en is de Gwyneth uitgevoerd in een prachtige nachtblauwe tint. De geïllustreerde bloemenprint op dessin Marlene laat een wonderschone verbinding van alle kleuren uit de collectie zien. Naar de handgetekende paisleyprint Halle kun je uren blijven kijken en met Gloria is het alsof je een bloementuin binnenstapt. Meryl verrast met een knipoog naar de ouderwetse streeppyjama – maar dan in de kleuren van nu. In Carice zijn de rustgevende Japanse waarden als eenvoud en minimalisme terug te lezen en Phine geeft je vlinders in je buik. Naast de befaamde en rijke bloemenprints van ESSENZA zijn er dit seizoen ook weer ton sur ton prints en oogverblindende unikleuren om de rust en balans te creëren waar we zo naar op zoek zijn.

 

Puur, rust en sprankeling

Je thuis voelen vinden we bij ESSENZA heel belangrijk. Wie of waar je ook bent. Wat je stijl ook is. Of je nu van uitgesproken prints houdt of liever voor een ingetogen look kiest. Eén ding hebben we allemaal gemeen: thuis moet het warm, knus, comfortabel en behaaglijk zijn. Van je huis daadwerkelijk een thuis maken is essentieel. En daar helpen we je graag bij. Dit seizoen laten we onze zintuigen tot rust komen met fijne stoffen, warme prints en ultiem romantische details. Soothing your senses. Kies puur, creëer rust en voeg een vleugje sprankeling aan je interieur toe. Zodat thuis niet alleen je persoonlijke tempel van comfort wordt, maar ook van schoonheid.

FW21 collectieFW21 collectie
ESSENZA Maily Mocca Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maily Mocca Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA WoonaccessoiresESSENZA Woonaccessoires