De mooiste kerstcadeaus voor jezelfDe mooiste kerstcadeaus voor jezelf

Tijdens de feestdagen geven we vooral veel cadeaus aan anderen. We zetten alles op alles om de mooiste kerstcadeaus voor familieleden, partners of vrienden te vinden. Maar waarom geven we onszelf niet een mooi kerstcadeau? Hier vind je een lijstje met fijne cadeaus die je maar wat graag zelf wilt ontvangen. Waarom? Omdat je het waard bent!

Een zachte badjas voor jouw fijne relaxmomentjes

Een dag begin en eindig je pas echt goed in een badjas. De badjassen van ESSENZA zijn gemaakt van aaibaar zachte stoffen en vallen heerlijk om het lichaam. Heerlijk om in weg te dutten op de bank, om op zondagochtend in aan te schuiven bij het ontbijt en snel aan te trekken als je uit de douche stapt. Redenen genoeg om een heerlijke (nieuwe) badjas aan te schaffen voor jouw relaxmomentjes. Kies uit badjassen met een subtiele of all-over bloemenprint of kies voor een comfortabele badjas in een mooie effen kleur.

ESSENZA Nama Uni Sloe Blue Badjas MESSENZA Nama Uni Sloe Blue Badjas M

Stijlvolle nieuwe accessoires voor een sfeervolle update in huis

Wie wordt er nu niet blij van nieuwe accessoires in huis? Een paar nieuwe sierkussens om je meubels nieuw leven in te blazen of een nieuwe sprei om je warm te houden op de bank tijdens koude avonden. Wil je het grootser aanpakken en wil je écht verschil maken in je interieur? Kies dan voor een fantastisch mooi vloerkleed om je woonkamer net dat extra beetje warmte te geven waar de koude maanden om vragen. Alle vloerkleden van ESSENZA zijn gemaakt van velvet, dus welk vloerkleed je ook kiest, zacht en chic is 'ie zeker!

 

ESSENZA Elm Ophelia Nightblue Nachtjapon MESSENZA Elm Ophelia Nightblue Nachtjapon M

Een fijne pyjama om heerlijk in weg te dromen

Nu de dagen korter en vooral kouder worden, is het 's nachts ook voelbaar koeler. Maar we've got you covered! Want met onze fijne, comfortabele pyjama's heb jij het 's nachts niet meer koud. Een leuke bijkomstigheid van onze pyjama's, is dat ze er ook nog eens super stijlvol uitzien. Dus voortaan lig jij helemaal super stylish én warm in je bed!


Een nieuw dekbedovertrek met een weelderig bloemendessin

Zeg eens eerlijk, het is toch altijd tijd - helemaal met deze bibberende temperaturen - voor een bloemenfeestje in de slaapkamer? Met een dekbedovertrek met een beeldige bloemenprint heb jij dat feestje zo geregeld. Ben je een echte koukleum in bed? Kies dan voor een overtrek van katoen flanel. Dit fijne materiaal houdt je écht warm tijdens gure nachten. Zijn jouw voeten ook altijd onderkoeld als je net in bed ligt, maar warmen ze al weer snel op? Dan is een dekbedovertrek van katoen satijn de beste optie voor jou. Kies er eentje met een prachtig bloemendessin en geef jouw kamer een bloeiende lentevibe! Precies wat je kunt gebruiken in de koude herfst- en wintermaanden.