Covers & Co HomewearCovers & Co Homewear

Homewear, what’s not to like? Covers & Co lanceert haar eerste homewear collectie, omdat cozy en comfy styles stiekem toch wel favoriet zijn. De collectie bestaat uit losvallende shirts, comfy sweaters, boxy shorts en stretchy broeken van zachte jersey en heerlijke sweatstof – gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Lees en ontdek snel meer!

Homewear met een glimlach

Homewear voorzien van de allerleukste printjes, met een knipoog en hier een daar een vleugje magie. Deze homewear items zijn perfect om samen met je vriendinnen én een grote bak popcorn een seriemarathon in te houden, voor sleepovers, om in uit te kunnen slapen en te brunchen, om in te sporten, naar de supermarkt te wandelen en om heerlijk in weg te kruipen… We kunnen niet wachten om het aan te trekken!

Prints met een knipoog & a touch of magic

Luna Tic EcruLuna Tic Ecru

Luna Tic

De Luna Tic print bestaat uit goudkleurige vallende sterren, planeten, sterrenbeelden, de zon en de maan en dit allemaal tegen een zachte ecrukleurige ondergrond.

That's the spiritThat's the spirit

That's the spirit

Op deze print valt genoeg te ontdekken. Een gouden maan, het alziende oog en een hand vol geheimen schitteren je tegemoet tegen een nachtblauwe kleur! 

Booby trapBooby trap

Booby trap

Op een hazelnootbruine ondergrond zijn getekende boobies in allerlei soorten en maten te ontdekken. Een ode aan de boobies!

Meer cozy items voor jouw perfect moments

Naast de bovengenoemde prints zijn er ook nachthemden en t-shirts aan deze collectie toegevoegd met enkel een quote of een kleine print die bedrukt is op de borst. En weet je wat het leuke is aan deze items? Je kunt ze super goed combineren! De t-shirts lenen zich er perfect voor om met een stoere jeans gecombineerd te worden, maar ook de nachthemden kun je prima casual dragen. Trek er een paar stoere boots onder aan, draag een riempje in de taille en je hebt een super leuke outfit of the day! Ontdek jouw favorieten:

 

 

GOTS-gecertificeerd katoen

Voor de eerste homewear collectie van Covers & Co is net als voor het bedtextiel gebruik gemaakt van duurzame materialen en in het speciaal GOTS-gecertificeerd katoen. Wanneer katoen het GOTS-certificaat heeft (lees in deze blogpost meer over het GOTS-certificaat), betekent dit dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen én dat de productie op een sociaal verantwoorde manier is gebeurd. Beter voor je huid, beter voor de werknemers én beter voor het milieu dus! Als dat geen (h)eerlijke keuze is?


Covers & Co Kimono'sCovers & Co Kimono's
That's the spirit NightblueThat's the spirit Nightblue