ESSENZA Bowie Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Bowie Rose Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Bij ESSENZA hebben we alles in huis voor het creëren van een Insta-proof slaapkamer. Hoe je dit aanpakt? Dat leggen we je maar al te graag uit. All you need is een prachtig dekbedovertrek en sierlijke woonaccessoires - let's style & go social!

Stap 1: Een prachtig dekbedovertrek

Een Insta-proof slaapkamer begint met een prachtig dekbedovertrek. Rule #1: Wees niet bang om buiten je comfortzone te gaan en te kiezen voor een uitbundige print! Kies je voor een weelderig bloemendessin, een wilde dierenprint of een modern strepenpatroonIt's up to you! Wij kozen voor het Bowie dekbedovertrek in de kleur roze met een bijzonder dessin van opvallende rode en oranje takken. Dit dessin is wat ons betreft ideaal om in de mix te gooien met verschillende roodtinten die het geheel ophalen.

Bowie Dekbedovertrek RoseBowie Dekbedovertrek Rose
Bowie Dekbedovertrek RozeBowie Dekbedovertrek Roze

Stap 2: Accessoires om mee te versieren

Sierkussens en plaids zijn de ideale versieringen om je dekbedovertrek dé Insta-proof look te geven. Mix verschillende kleuren en materialen voor een speels effect en dare to go crazy!  

Voor het Bowie dekbedovertrek kozen we voor de Billie sierkussens en de Billie plaid in de kleur Cherry.

ESSENZA Billie Cherry Plaid 150 x 200 cmESSENZA Billie Cherry Plaid 150 x 200 cm
ESSENZA Giulia Rozeval Poef 40 x 40 x 43 cmESSENZA Giulia Rozeval Poef 40 x 40 x 43 cm

Stap 3: Een vloerkleed & een poef

Bij een Insta-proof slaapkamer mag een mooi vloerkleed niet ontbreken. Vloerkleden zijn lekker warm aan je voeten, maar zorgen ook voor een super chique look. Een poef fungeert als échte blikvanger, maar is ook handig bij het aantrekken van je schoenen of als nachtkastje. Rule #2: Gooi prints in de mix en gebruik je fantasie.

Voor deze Insta-proof look kozen we voor de Giulia poef en het Giulia vloerkleed in de vurige roodtint Roseval. Is het geen plaatje?