ESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
Summer is coming! Maak van je slaapkamer een zomers paradijs met het comfortabele beddengoed van ESSENZA met de meest dromerige dessins en zachte, summerproof stoffen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij geven je tips!

1) Leg luchtig textiel op bed

Kies voor bedtextiel dat gemaakt is van katoen satijn of katoen perkal. Beide zachte kwaliteiten zijn gemaakt van 100% katoen en zijn daardoor goed ademend en vochtregulerend. Ideaal voor de zomer! Dus wil jij graag voorbereid zijn op échte warme nachten? Schaf dan eens een dekbedovertrek en een hoeslaken van katoen perkal of katoen satijn aan, zodat jij er straks comfortabel en koeltjes bij ligt.

2) Maak een keuze uit zomerse trendkleuren

Ga voor een van de tijdloze trendkleuren: een geelgroene olijftint, romantische rozetinten, een vrolijke geeltint of een zachte roodtint en maak van je bed het stralende middelpunt van de slaapkamer. Voor welke kleur ga jij? A difficult choice it is!

3) Kies je favoriete zomerse print

Bij het zomerseizoen horen zomerse printjes en dat geldt niet alleen voor je outfits, maar ook voor je dekbedovertrek! Ben jij een echt bloemenmeisje, ben je gek op strepen of houd je van prachtige, fantasierijke patronen? In de veelzijdige zomercollectie van ESSENZA vind je het allemaal en nog veel meer! Er is één regel: kies wat jij mooi vindt. Wij showen je een paar ultieme favorietjes:

ESSENZA Feija Antique pink Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Feija Antique pink Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Giulia Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Giulia Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Lisa Silk Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Lisa Silk Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

4) Stijl het af met stunning sierkussens

Een prachtig opgemaakt bed is niet compleet zonder stijlvolle sierkussens. Mix & match diverse zomerse kleuren en verschillende materialen voor een gelaagd en stijlvol effect. Et voilá, jouw bed is summer ready!