Toggle Nav User Search

Interieurblogger Huizedop stylet Dusty rose

Interieurblogger Huizedop stylet Dusty rose

Blogster Judith, beter bekend als Huizedop, schreef al eerder een blog over het Guy dekbedovertrek van ESSENZA en was meteen verkocht. De Guy behoort nu tot een van haar favoriete dekbedovertrekken en daar zijn we blij om! We vroegen haar het nieuwe Minte Dusty rose (trendkleur du moment) dekbedovertrek te testen én te stylen en daar hoefde ze geen seconde over na te denken. Bekijk hier het fantastische resultaat!

Een kleurtwist in de slaapkamer

Judith is een liefhebber van neutrale tinten in het interieur, maar wilde graag wat meer kleur toevoegen in de slaapkamer – en dan in het bijzonder de kleur roze! Hier helpen wij natuurlijk graag bij! Omdat Judith van effen houdt, kozen we het uni Minte dekbedovertrek in de trendkleur Dusty rose voor haar uit: een poederachtige roze tint die niet zoet is, maar juist heel stijlvol. We combineerden dit met een sprei en een sierkussen om mee af te stylen. En she did a great job! Haar slaapkamer is nog steeds een oase van rust, maar dan met een te gekke kleurtwist! Perfect voor de lente.

Zo creëer jij zelf dé glamlook

Judith creëerde een échte glamlook met een bijpassend hoeslaken en mooie woonaccessoires. Bij ESSENZA raden we aan om een hoeslaken te kiezen in een kleur die terugkomt in het dekbedovertrek. Zo zorg je ervoor dat je bed en matras een geheel vormen, waardoor je slaapkamer er super stylish uit ziet! Judith koos voor een hoeslaken in de warme roodtint marsala, die perfect matcht bij de roze tint van het Minte dekbedovertrek en het resultaat is écht stunning!

Woonaccessoires maken het helemaal af en dit geldt ook voor het bed van Judith. Het Verano plaid en het Verano sierkussen in trendkleur Dusty rose hebben een beeldschone print van witte lelies en geven de slaapkamer een echt lentegevoel. Judith heeft ervoor gekozen om het plaid lekker nonchalant aan het voeteneind te draperen wat een ongedwongen sfeertje geeft. Echt een plaatje, toch?

Door de Verano print meerdere keren terug te laten komen, creëert Judith met dit motif-sur-motif effect een harmonieuze sfeer. Tof!

Het Minte dekbedovertrek

Of Judith lekker slaapt onder het Minte dekbedovertrek? Daarover zegt ze het volgende: “Nadat er genoeg foto’s waren geschoten, kropen we erin en wowwww, dat lag lekker!!! Dit is wel echt slapen 2.0!“ Dat zegt genoeg, toch? De Minte is ook wel een heel bijzonder overtrek. Het dekbedovertrek is namelijk gemaakt van 100% katoen satijn met een extra hoge threadcount van 300 TC, wat de stof extra zacht en soepel maakt. Wat deze threadcount precies inhoudt en welke bijzondere eigenschappen het Minte dekbedovertrek nog meer heeft, lees je in deze blogpost.

Stap uit je comfortzone & just do it!

Bestaat jouw interieur ook uit neutrale tinten, maar zou je – net als Judith – toch graag wat kleur willen toevoegen? Stap uit je comfortzone en begin met één kleur die je mooi vindt. Judith koos voor roze, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor okergeel (ook helemaal on trend). Start in de slaapkamer met een dekbedovertrek in jouw favoriete kleur. Zo kun je alvast wennen aan kleur in huis. Bevalt het? Ga dan steeds een stapje verder met kleurrijke woonaccessoires, bijvoorbeeld een vloerkleed of een plaid in een mooie kleur. En voor wie all the way wil gaan: geef je muur een te gekke kleur! We love colour! 

Volg Judith op Instagram via @huizedop voor nog veel meer mooie foto's van haar interieur of lees haar blog op huizedop.nl.

Slaapkamer interieur blogger Huizedop
Copyright © 2019 ESSENZA HOME