ESSENZA

Het homestyling merk ESSENZA biedt een overdaad aan keuze uit verrassende, eigentijdse stijlen. De veelzijdige collectie is geïnspireerd door de laatste trends op woongebied. De productlijn bestaat uit luxueuze dekbedovertrekken, bijpassend badtextiel en diverse woonaccessoires. De gevarieerde collectie is verdeeld over de labels ESSENZA Trend, ESSENZA Casual en ESSENZA Essenzials, elk met een uniek karakter.

 

ESSENZA TREND

ECLECTIC
ESSENZA reisde de wereld over, verzamelde de mooiste patronen en kleuren uit meerdere culturen en bracht ze spectaculair samen in een serie van dessins.

GREAT GATSBY
ESSENZA omarmt deze vervlogen tijd vol weelde, grandeur en glitter & glamour. Luxe art-deco designs met glanzende prints gecombineerd met glamoureuze sierkussens laten deze periode herleven!

NORDIC
De serene rust die alleen in de natuur te vinden is, inspireerde ESSENZA tot prachtige verstilde beelden en grafische patronen in de kleuren van de natuur.

CULTURAL GEOMETRIC
Zinderend Afrika en koel Scandinavië zijn door ESSENZA samengebracht in deze oogverblinde mix van stijlvolle grafische zwart-witte patronen. Het beste van twee werelden!

BLOOMINGDALE
ESSENZA houdt van bloemen! Van velden vol wilde bloemen, een stemmig boeket tot een mooie artistieke verbeelding van de herfst. ESSENZA’S Bloomingdale thema heeft het allemaal.

 

ESSENZA CASUAL

Ook voor de Casual-lijn koos ESSENZA voor grafische patronen, die krachtig naar voren komen in geweldig mooie winterkleuren!

 

ESSENZA ESSENZIALS

Extra kleur geef je aan je slaapkamer met de basic kussens in de mooiste modetinten. Zowel kussenserie Dex als kussenserie Duke heeft prachtige nieuwe trendkleuren! 

ESSENZA’s heerlijke badlijn Pure is gemaakt van gepatenteerd Micro Cotton: een hoogwaardig katoen dat supergoed absorbeert en in twaalf basiskleuren beschikbaar is.