Marcel Wanders for ESSENZA

De toonaangevende Nederlandse ontwerper Marcel Wanders staat internationaal in hoog aanzien om zijn meubelontwerpen en interieurprojecten. Nu brengt hij een eigen collectie bed- en badtextiel uit. Voor de door ESSENZA HOME geproduceerde collectie liet Marcel Wanders zich inspireren door schilderijen van oude Hollandse meesters. De uiterst stijlvolle en elegante collectie toont een geraffineerde mix van historische dessins met een moderne twist. Absolute must haves voor iedere liefhebber van design en kwaliteit

Bedding
De collecties bestaan uit dekbedovertrekken van hoogkwalitatieve stoffen, met verfijnde, sierlijke dessins. In tijdloos zwart, wit en grijs, maar ook in bijzondere blauwtinten. Alle ontwerpen zijn voorzien van een geborduurd Marcel Wanders-logo.

Accessories
Kussenhoezen die uiterst tactiel zijn, een rijke mix van katoensuède applicaties en ton-sur-ton borduursels. De accessoires zijn verkrijgbaar in diverse kleuren als rood-wit, wit-wit, zwart-zwart en donkerblauw-zwart.

Bath
Heerlijk zachte, weldadige badjassen, (bad)handdoeken, gastendoekjes en washandjes van katoen jacquard in de kleuren zwart-wit.