Pip Studio Buttons Up Roze

Dekbedovertrekset

€ 90,96

* Verplichte velden

Op voorraad
Binnen 24 uur (werkdagen) verzonden
Gratis verzending vanaf €75,- (Binnen Nederland en België)

Materiaal: 100% Katoen Perkal
Pip Studio Buttons Up Dekbedovertrekset
Dit wit-roze dekbedovertrek is op en top romantisch en ook nog aan twee zijden te gebruiken! De uitbundige bloemen en takken aan de ene kant springen meteen in het oog, maar let ook op de andere details, zoals een wegvliegende vogel. De geometrische ... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Perkal
Kleur
Roze
Merk
Pip Studio
Dit wit-roze dekbedovertrek is op en top romantisch en ook nog aan twee zijden te gebruiken! De uitbundige bloemen en takken aan de ene kant springen meteen in het oog, maar let ook op de andere details, zoals een wegvliegende vogel. De geometrische patronen op de andere zijde van het dekbedovertrek spelen een spel met je ogen als schitterende cirkels langs elkaar heen buitelen. Twee beeldschone dessins in één dekbedovertrek!