Covers & Co Booby Trap Wit Dekbedovertrekset 200 x 220 cm

Incl. 2 Kussenslopen
€ 129,95
  • Dit heerlijk zachte en gladde dekbedovertrek is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen perkal en is daarom milieuvriendelijk en sociaal verantwoord.
  • Dit item is Oeko-Tex gecertificeerd (Oeko-Tex Standard 100, No. 0906030): vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk. Wasbaar op max 60 °C en geschikt voor wasdroger.
  • Omvang levering: 1 dekbedovertrek met instopstrook (40 cm) van 200x220 cm en 2 kussenslopen van 60x70 cm.
Weg met de gevaarlijke Booby Trap, het is tijd voor een leuke Booby Trap: borsten! Want die mogen er zijn, in álle soorten en maten. Covers & Co viert dat met dit witte dekbedovertrek, waarop allerlei met de hand getekende illustraties van verschillende soorten boobies zijn te zien. Dus of die van jou nou groot of klein zijn: be breast friends! Ben je niet zo'n zwart-witdenker? Sla dit dekbedovertrek dan om voor een patroon van boobies in verschillende huidtinten. Zo goed als je voor je boobies moet zorgen, wil Covers & Co ook voor het milieu zorgen: ze kozen daarom voor knisperend fris katoen perkal dat GOTS-gecertificeerd is. Ofwel: het katoen is biologisch geteeld en het dekbedovertrek wordt geproduceerd met oog voor mens en milieu. Jij blij, je boobies blij.
Meer informatie
SKU 550519-100NL-002
Merk COVERS & CO
Materiaal 100% Katoen percale GOTS
Schrijf uw eigen review
Je plaatste een review over:Covers & Co Booby Trap Wit Dekbedovertrekset 200 x 220 cm
Uw waardering

Dit item is GOTS-gecertificeerd en dat betekent dat het biologisch geteeld, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is.
Lees hier meer over GOTS.

GOTSGOTS
Copyright © 2022 ESSENZA HOME