Toggle Nav User Search

Essenza Xess Carpet Petrol

Levering 1-3 werkdagen ivm drukte en veiligheidsmaatregelen

Wil je je badkamer of slaapkamer opfleuren met een klein karpet? Dan is deze van ESSENZA uit het trendthema CELEBRATE a match made in heaven! Op het petrolblauwe of marsalakleurige karpet schitteren naast heel veel bloemen ook ander moois uit de natuur: van een pompoen tot een vlinder. De zijkanten van het zachte karpet zijn versierd met speelse kwastjes.

Dit karpet is gemaakt van witte polyester-fleece velvet en vervolgens digitaal bedrukt met één van onze prachtige dessins. Door het digitale drukproces kan het soms lijken alsof er kleurverschil ontstaat of dat er witte stof doorschijnt wanneer delen van de stof een andere richting op staan. Dit is inherent aan het productieproces en de eigenschappen van fleece-velvet. Door over de stof te aaien trek je dit weer gelijk.

  • Vloerkleden worden opgerold of gevouwen geleverd, hierdoor kunnen tijdens het transport vouwen of afdrukken in het vloerkleed ontstaan. Deze zullen vanzelf verdwijnen. In de tussentijd kun je de afdrukken verminderen door het vloerkleed voorzichtig op te borstelen.
Meer informatie
SKU 401156-413-C178
Merk ESSENZA
Materiaal 100% Polyester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Essenza Xess Carpet Petrol
Copyright © 2020 ESSENZA HOME