ESSENZA Colette Pure White Sierkussen 40 x 90 cm

€ 59,95
  • Dit stijlvolle sierkussen is gemaakt van 100% gerecycled polyester velvet, heeft een mooie glans en voelt lekker zacht aan. De vulling bestaat uit 100% gerecycled polyester.
  • Dit item is Oeko-Tex gecertificeerd (Oeko-Tex Standard 100, No. 0906030): vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk. Wasbaar op max 30 °C en geschikt voor wasdroger. Niet strijken.
  • Dit sierkussen heeft een afmeting van 40 x 90 centimeter.
Wij zijn dol op dit soort lieflijke tafereeltjes, ook wel Toile de Jouy genoemd. Bij dit sierkussen Colette is de print opgebouwd vanuit verschillende etsen en gravures van het Rijksmuseum. Er staan onder andere dames, honden, huisjes, koeien, herten, vogels, vlinders, lepelaars en bootjes op. Genoeg te zien dus. Uitgevoerd in prachtige lichtblauwe en groene tinten, en tegen een helderwitte achtergrond, een sprookje. De klassieke print is moderner gemaakt door gebruik te maken van meerdere kleuren en daardoor heeft de print veel diepte gekregen. Genoeg te zien dus op dit prachtige sierkussen die ongetwijfeld hoge ogen gooit in huis.
Meer informatie
SKU 101018-562-01
Merk ESSENZA
Materiaal 100% polyester velvet (recycled)
Schrijf uw eigen review
Je plaatste een review over:ESSENZA Colette Pure White Sierkussen 40 x 90 cm
Uw waardering
Copyright © 2022 ESSENZA HOME