ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl

€ 13,95
  • Deze chique mok is met de hand gemaakt van hoge kwaliteit porselein en voor de chique goudkleurige bloemen is 3% echt goud gebruikt.
  • Dit item is niet geschikt voor in de vaatwasser en de magnetron.
  • Deze mok heeft een inhoud van 33 centiliter.
ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl
ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl
Chic en speels komen beeldschoon samen op deze spannende donkergroene mok van ESSENZA met de naam Meesterwerk. Het waren dan ook de bloemstillevens van de Hollandse Meesters die de inspiratie vormden voor het prachtige silhouet van goudkleurige bloemen. Het goudkleurige oortje zorgt voor een speels contrast. De mok bestaat - heel modern - uit verschillende vlakken, waardoor je als je in de beker kijkt verrast wordt door een beeldschone bloemvorm! Het porselein heeft een mooie matte finish en voor de chique goudkleurige bloemen is zelfs 3% echt goud gebruikt. De mok wordt met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. Het goudkleurige oortje is handgeschilderd. Kijk vooral ook naar de andere serviezen van ESSENZA en mix & match zoveel als je wilt om van je tafel een persoonlijk kunstwerk te maken.
Meer informatie
SKU 401623-728-002
Merk ESSENZA
Materiaal Porselein
Afwassen Met de hand afwassen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ESSENZA Masterpiece Donkergroen Mok 33 cl
Copyright © 2020 ESSENZA HOME