Toggle Nav User Search

ESSENZA Airen Vloerkleed Chili

€ 39,95
Levering 1-3 werkdagen ivm drukte en veiligheidsmaatregelen
Orange

Geef je huis wat extra vavavoom met dit vurige karpet van ESSENZA! Op de chilirode ondergrond (een van dé trendkleuren van dit seizoen) is heel wat moois uit de natuur te zien: een beeldschone toekan, vlinders en bloeiende bloemen. Tot in detail geschilderd! De lichte kwastjes aan de zijkanten geven het zachte velours karpet een frisse uitstraling. Dit karpet is gemaakt van witte polyester-fleece velvet en vervolgens digitaal bedrukt met één van onze prachtige dessins. Door het digitale drukproces kan het soms lijken alsof er kleurverschil ontstaat of dat er witte stof doorschijnt wanneer delen van de stof een andere richting op staan. Dit is inherent aan het productieproces en de eigenschappen van fleece-velvet. Door over de stof te aaien trek je dit weer gelijk.

  • Dit elegante karpet, gemaakt van witte polyester-fleece velvet, is bedrukt en voelt lekker zacht aan.
  • Maak van je huis een persoonlijk kunstwerk met de elegante en expressieve collectie van ESSENZA.
  • Dit vurige chilirode karpet heeft een oogverblindende print van tropische vogels, vlinders en bloemen.
  • Niet wasbaar en niet geschikt voor de droger.
  • Bij ESSENZA HOME werken en produceren we met zoveel mogelijk zorg en aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Klik hier voor meer informatie
  • Vloerkleden worden opgerold of gevouwen geleverd, hierdoor kunnen tijdens het transport vouwen of afdrukken in het vloerkleed ontstaan. Deze zullen vanzelf verdwijnen. In de tussentijd kun je de afdrukken verminderen door het vloerkleed voorzichtig op te borstelen.
Meer informatie
SKU 401288-413-C430
Merk ESSENZA
Materiaal 60% Polyester 30% thermoplastic polyurethane 10% cotton
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ESSENZA Airen Vloerkleed Chili
Copyright © 2020 ESSENZA HOME