Toggle Nav User Search

ESSENZA Filou Finest Vloerkleed Donker blauw

Op werkdagen vóór 20 uur besteld, morgen in huis
Blauw

Waar ESSENZA haar inspiratie vandaan haalde voor dit karpet? Bij de Hollandse Meesters! Wie anders schilderden er zo mooi en tot in detail bloemen? Witte, oranje, paarse en roze bloemen komen bijna tot leven op dit donkerblauwe karpet van zachte velours. De originele ronde vorm van het karpet is ook helemaal hot dit seizoen!

  • Vloerkleden worden opgerold of gevouwen geleverd, hierdoor kunnen tijdens het transport vouwen of afdrukken in het vloerkleed ontstaan. Deze zullen vanzelf verdwijnen. In de tussentijd kun je de afdrukken verminderen door het vloerkleed voorzichtig op te borstelen
  • Dit karpet is gemaakt van witte polyester-fleece velvet en vervolgens digitaal bedrukt met één van onze prachtige dessins. Door het digitale drukproces kan het soms lijken alsof er kleurverschil ontstaat of dat er witte stof doorschijnt wanneer delen van de stof een andere richting op staan. Dit is inherent aan het productieproces en de eigenschappen van fleece-velvet. Door over de stof te aaien trek je dit weer gelijk.
Meer informatie
SKU 401551-413-C129
Merk ESSENZA
Materiaal 60% Polyester, 30% thermoplastic polyurethane, 10% cotton
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ESSENZA Filou Finest Vloerkleed Donker blauw
Copyright © 2020 ESSENZA HOME