Veel gestelde vragen

Waar kan ik een ESSENZA HOME Gift Card kopen?
De ESSENZA HOME Gift Card is te koop in onze eigen Burmann store(s).

Met welk bedrag kan ik de Gift Card opwaarderen?
Je bepaalt zelf welk bedrag je op de kaart zet. De Gift Card kan met elke gewenste waarde tussen de €10  en €150  worden opgewaardeerd.

Moet ik het tegoed op mijn Gift Card ineens besteden?
Nee, dit hoeft niet. De kaart kan worden gebruikt voor volledige of gedeeltelijke betaling van alle artikelen in onze ESSENZA HOME en Burmann stores. Het aankoopbedrag wordt afgetrokken van het saldo op je kaart. Het eventueel resterende saldo is na een aankoop op te vragen aan de kassa. Je ontvangt geen wisselgeld of geld terug, maar je kunt het saldo gebruiken voor toekomstige aankopen.

Wat te doen als ik niet genoeg tegoed op mijn Gift Card heb?
Mocht het saldo van de Gift Card niet voldoende zijn voor de aankoop van een bepaald 
artikel, dan kun je het resterende bedrag bijbetalen via andere betaalmiddelen.

Kan ik een reeds opgewaardeerde Gift Card opnieuw opladen?
De Gift Card kan niet nogmaals worden opgeladen. Je dient dan een nieuwe Gift Card aan te schaffen.


Hoelang is de Gift Card geldig?
De Gift Card is onbeperkt geldig.


Waar kan ik het saldo op mijn Gift Card checken?
Het saldo kan na een aankoop opgevraagd worden aan de kassa in een ESSENZA HOME of Burmann store. Daarnaast is het mogelijk om in de Gift Card cadeauverpakking een bericht te schrijven voor de ontvanger zodat hij/zij weet wat het saldo is op de kaart. Staat het saldo er niet in geschreven en wil je voor je naar de store gaat je saldo weten? Stuur dan een email naar giftcard@essenzahome.nl met je Gift Card nummer (staat achterop de kaart) om je saldo te laten checken.

Waar kan ik de ESSENZA HOME Gift Card besteden?
De ESSENZA HOME Gift Card is alleen te gebruiken in onze eigen Burmann store(s). Vind hier onze store(s).


Is de Gift Card ook geldig in de webshop?
Wil je de Gift Card in de webshop besteden? Dat kan. Maak een foto, kopie of scan van de achterzijde van de Gift Card met de barcode erop en mail deze samen met je gegevens (naam en e-mailadres) naar webstore@essenzahome.nl. Je ontvangt dan van ons een couponcode voor de webshop.

Kan ik de Gift Card inwisselen voor contant geld?
Het is niet mogelijk de Gift Card in te wisselen voor contant geld of voor de aankoop van een andere ESSENZA HOME Gift Card. De Gift Card kan alleen worden ingewisseld voor producten in de ESSENZA HOME store(s) en Burmann Homestyling winkels in Nederland

Wat kan ik doen als mijn Gift Card is beschadigd, verloren of gestolen?
ESSENZA HOME is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de Gift Card.

Kan ik een Gift Card ook geven als relatiegeschenk of in een kerstpakket?
Het is ook mogelijk om de ESSENZA HOME Gift Card aan te schaffen voor je zakenrelaties of medewerkers. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of kerstcadeau is! Neem voor de mogelijkheden contact op met giftcard@essenzahome.nl.


Staat jouw vraag over de ESSENZA HOME Gift Card er niet bij?
Mail dan naar giftcard@essenzahome.nl.