Toggle Nav User Search

Hoe creëer je een Insta-proof slaapkamer?

Bij ESSENZA hebben we alles in huis voor het creëren van een Insta-proof slaapkamer. Hoe je dit aanpakt? Dat leggen we je maar al te graag uit. All you need is een spannend dekbedovertrek, sierlijke woonaccessoires en een mooi vloerkleed - let's style & go social! 

Stap 1:

Een Insta-proof slaapkamer begint met een elegant dekbedovertrek. Rule #1: wees niet bang om buiten je comfortzone te gaan en kies voor een mooie print! Kies je voor een uitbundig bloemendessin, een wilde dierenprint of een modern patroon van strepen of andere sierlijke patronen? It's up to you! Wij kozen voor het ESSENZA Lyra dekbedovertrek met tijdloze strepen in de kleuren mosterdgeel, off-white en zwart die elkaar fijn afwisselen. Het strependessin van de Lyra is wat ons betreft ídeaal om in de mix te gooien en de mosterdgele kleur van het overtrek is perfect om te combineren met andere rijke tinten.

Stap 2:

Sierkussens en plaids zijn dé ideale versieringen om je dekbedovertrek dé Insta-proof look te geven. Mix verschillende kleuren en materialen voor een speels effect en dare to go crazy! Kies bijvoorbeeld voor een felgeel sierkussen in combinatie met donkergroene eyecatching kussens en voeg voor de finishing touch een zacht plaid toe met een mooie bloemenprint. Voor het ESSENZA Lyra dekbedovertrek kozen we voor het groene Verano plaid; een ultiem zacht velvet plaid met een beeldschone print van witte lelies. Dé perfecte tegenhanger van het strepenpatroon! 

Stap 3:

Bij een Insta-proof slaapkamer mag een mooi vloerkleed niet ontbreken. Vloerkleden zijn lekker warm aan je voeten, maar zorgen ook voor een super chique look. Rule #2: gooi prints in de mix en gebruik je fantasie. Voor deze Insta-proof look kozen we voor het ESSENZA Solan karpet. Een ultrazacht vloerkleed met een wilde slangenprint. Deze print geeft een edgy vibe aan de slaapkamer. Kies ook voor edgy en wedden dat je veel likes op Insta krijgt? 

Et voilà: je Insta-proof slaapkamer is klaar!

Insta-proof pro’s!

Wie hun slaapkamer altijd Insta-proof hebben, zijn Sandra van interieurblog Finntage en Judith van interieurblog Huizedop. Hun waanzinnige gevoel voor interieur spat écht van het scherm af! Wil je weten waar zij hun inspiratie vandaan halen? Lees het in de blogposts over Finntage en Huizedop & get inspired!

Ben jij ook een Insta-proof pro?

Deel dan jouw gestylede slaapkamer op Instagram met #essenzahome en wie weet zie je jouw foto binnenkort op onze timeline terug. Stylen maar!

Copyright © 2019 ESSENZA HOME