Pip Studio Indian Palms Wit

Sierkussen

€ 34,95

* Verplichte velden

Op voorraad
Binnen 24 uur (werkdagen) verzonden
Gratis verzending vanaf €75,- (Binnen Nederland en België)

Materiaal: 100% Katoen Perkal
Pip Studio Indian Palms Sierkussen
De kleuren op dit sprookjesachtige sierkussen van Pip Studio raken steeds meer op de achtergrond: een prachtig effect! Twee groene takjes met roze en groene bloemen, een blauwe vogel en roze vlinder staan op de voorgrond. Een andere vlinder zien we n... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Bijpassende producten

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Perkal
Kleur
Wit
Merk
Pip Studio
De kleuren op dit sprookjesachtige sierkussen van Pip Studio raken steeds meer op de achtergrond: een prachtig effect! Twee groene takjes met roze en groene bloemen, een blauwe vogel en roze vlinder staan op de voorgrond. Een andere vlinder zien we nog net wegvliegen en helemaal op de achtergrond zien we de contouren van nog steeds meer palmbomen. De achterzijde van het sierkussen is wit met drie knopen. Het Indian palms sierkussen wordt geleverd met uitneembare vulling.