Comfy badjassen voor vrouwen én mannen

Comfy badjassen voor vrouwen én mannen

In onze webshop vind je diverse super comfortabele badjassen van MARC O'POLO en ESSENZA die ook geschikt zijn voor mannen! Dus, to all the men out there: bestel nu snel je nieuwe badjas bij ESSENZA HOME.

Badjassen voor mannen én vrouwen

Couple goals worden pas échte goals wanneer je als man & vrouw dezelfde badjas draagt en ESSENZA HOME maakt dat mogelijk! Shop nu de meest comfortabele badjassen van de zachtste materialen als biologisch katoen en katoen badstof van ESSENZA en MARC O'POLO. Voor welke kleur gaan jullie?

Badjassen voor mannen

Of wij badjassen specifiek voor mannen hebben? Yes we do! In onze collectie badjassen vind je de Jaik badjas van MARC O'POLO. Deze speciaal voor mannen ontworpen badjas heeft een modern streeppatroon en is afgewerkt met twee steekvakken, een ceintuur en een logo van MARC O'POLO. De badjas is gemaakt van 100% katoen en is daarom vochtabsorberend, huidvriendelijk en zit lekker comfortabel. De Jaik is verkijgbaar in oceaanblauw, zachtgroen, zilver en antraciet. In welke mannelijke badjas drink jij binnenkort 's ochtends je eerste kopje koffie?

Marc O'Polo Badjas Jaik Zilver
Marc O'Polo Badjas Jaik Antraciet
Copyright © 2021 ESSENZA HOME