Toggle Nav User Search

  Hoe creëer ik sfeer in mijn slaapkamer?

  by Demi Esmeé

  De slaapkamer is qua styling vaak een ondergeschoven kindje in huis. Je slaapt er immers toch alleen maar? Maar geloof ons, een slaapkamer is het meer dan waard om styling op los te laten. Dus geef de muren van je slaapkamer een nieuwe likje verf, schaf mooi en kwalitatief beddengoed aan en maak het af met te gekke accessoires. Hoe je dit aanpakt? Wij geven je de ultieme tips!

  Kunst voor je smartphone

  by Stéfanie

  Ben je dol op onze unieke ESSENZA prints? We hebben de mooiste prints nu voor je op maat gemaakt als screensaver voor je smartphone. Zo draag je je favo design altijd bij je!

  Catch your dreams!

  by Anne Linde

  We slapen allemaal, sommigen meer dan anderen, maar toch staat vast dat iedereen slaapt! En als we slapen, dromen we! Ook wanneer we ‘s ochtends niet meer weten wat we precies gedroomd hebben, hebben we toch écht gedroomd. Wil je graag weten wat je gedroomd hebt en of er misschien een patroon in zit? Wij geven je handvaten om je dromen beter te kunnen onthouden!

  A work of art

  by Demi Esmeé

  Kunst hoeft echt niet altijd in een museum te hangen. Deze ESSENZA designs zijn geïnspireerd op meesterwerken van de Hollandse Meesters en ze zijn beeldschoon. Deze designs brengt ESSENZA maar al te graag in je interieur!

  Copyright © 2019 ESSENZA HOME