Toggle Nav User Search
Behind the print

Behind the Print: Igone

by Anne Linde

Vandaag staat een heel bijzonder design in de spotlights: de Igone! Het design dankt zijn naam aan de beroemde Nederlandse ballerina Igone de Jongh. De ballerina danste onder andere de sterren van de hemel in Het Zwanenmeer als prinses Odette. Niet voor niets is dit sprookjesachtige dekbedovertrek vernoemd naar deze soliste bij Het Nationale Ballet.

Behind the Print: Verano

by Anne Linde

Liefde, schoonheid en vrouwelijkheid… De lelie spreekt vele talen en wordt niet voor niets de Koningin van de bloemen genoemd. Het is daarom geen toeval, dat juist deze bloem is gekozen voor het Verano design. Waarom de lelie zo bijzonder is, hoe je het langst van lelies kunt genieten en waarom dit design het perfecte cadeau is, lees je hier.

Behind the Print: Airen

by Anne Linde

Achter iedere collectie van ESSENZA schuilen bijzondere verhalen. En we doen niets liever dan deze met jou delen! Dit keer lichten we het Airen design uit, een luxe botanische print met een bijzondere mix van bloemen, planten en dieren. Ons antwoord op de tropical chique trend!

Behind the print: Crane

by Stéfanie

Achter iedere collectie van ESSENZA schuilen bijzondere verhalen. En we doen niets liever dan deze met jou delen! Dit keer nemen we je mee naar het Rijksmuseum, waar een Oosterse kimono uit de vorige eeuw ons inspireerde tot een bijzonder elegante print.

Copyright © 2019 ESSENZA HOME