Toggle Nav User Search

  Behind the Print: Georgina

  Het Georgina design doet denken aan de catwalks in Milaan! De prachtige, zachte dekbedovertrekken geven je slaapkamer een Italiaans tintje en de homewear items met het Georgina design zijn zó luxueus, dat je ze maar al te graag buitenshuis wil dragen! En dit voorjaar allemaal in de ultieme trendkleur Neo Mint.
  ESSENZA Georgina Dekbedovertrekset Neo mint

  Trendkleur van dit voorjaar: Neo Mint

  Het gerenommeerde trendinstituut WGSN voorspelde het al: Neo Mint is een van de belangrijkste trendkleuren van 2020! Deze frisse mintgroene tint is perfect voor het inluiden van een nieuw decennium en doet denken aan het vrolijke begin van de lente, aan de natuur en heeft tegelijkertijd een futuristische elegantie.

  ESSENZA Georgina Dekbedovertrekset Neo mint
  Het ESSENZA Georgina dekbedovertrek in dé trendkleur van dit voorjaar: Neo Mint
  De achterzijde van dit katoen satijnen dekbedovertrek is grijsgroen met subtiele groene streepjes.

  Georgina dekbedovertrek: Italiaanse haute couture stijlvol in scène gezet

  Het bijzondere Georgina design van ESSENZA is extravaganter dan extravagant! Het weelderige ontwerp van dit dekbedovertrek in trendkleur Neo Mint lijkt rechtstreeks van de catwalk in Milaan naar de slaapkamer te zijn gelopen. De rijkgedecoreerde patronen zijn geïnspireerd op de mooiste Italiaanse haute couture vol ornamenten die je meevoeren naar de tijd van de Renaissance. Een toonbeeld van klassieke inspiratie in een nieuw jasje. Old meets new.

  Neo Mint is mooi te combineren met zowel rijke kleuren als pasteltinten. Denk aan mosterdgeel, mosgroen, maar ook lichtblauw bijvoorbeeld. Goud in het bijzonder, geeft de mintgroene tint écht iets extra’s! Dus sla lekker aan het stylen en maak er een match made in heaven van.

  ESSENZA Indy & Vivian Set Neo Mint
  Shop deze bijzondere co-ord set met het Georgina design!

  Georgina homewear: PJ’s or fashion?

  De grenzen tussen homewear en mode zijn in de fashionwereld de laatste jaren steeds meer aan het vervagen. Deze elegante Georgina set is hier hét perfecte voorbeeld van. Deze is toch veel te mooi om alleen binnen te dragen?!

  ESSENZA Georgina Homewear Neomint
  ESSENZA Georgina Homewear Neomint

  Georgina sweat-styles: Perfect voor een gezellige zondag

  Deze outfit ziet er elegant uit, houdt je lekker warm en zit net zo comfortabel als dat de set eruit ziet. Perfect voor het bingewatchen van je favoriete Netflix serie op de bank met een warme kop thee! Go get it! 

  ESSENZA Homewear Georgina Neomint
  ESSENZA Homewear Georgina Neomint

  Ice, ice baby

  Voor diegenen die op zoek zijn naar een nog frissere tint dan Neo Mint, is het Georgina dekbedovertrek er ook nog in een heldere, ijsblauwe tint. Wij zijn dol op beide en kunnen écht niet kiezen. Jij wel?

  ESSENZA Georgina Dekbedovertrekset Iceblue
  ESSENZA Georgina Dekbedovertrekset Iceblue
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2020 ESSENZA HOME