Toggle Nav User Search
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Brygida in haar casual boho vibe appartement in Hamburg

by Anne Linde

Dat Brygida een talent heeft voor interieurstyling, wordt duidelijk zodra je een kijkje neemt in het prachtige, oude appartement in Hamburg, waar ze woont met haar ‘significant other’ Matthias. In Brygida haar appartement waan je je in casual boho vibes gecombineerd met prachtige beach house essentials. De perfecte ingrediënten voor een heerlijk vakantiegevoel in je eigen huis!

Franziska geeft ons een kijkje in haar waanzinnige huis

by Anne Linde

Dat wij van ESSENZA HOME van bloemen houden dat is geen geheim. Daarom zijn wij fan van de Duitse Franziska, op Instagram bekend als @_wohnblock_. Franziska, getrouwd en moeder van drie jongens, maakt bloemencreaties die betoveren en maakt van bloemen haar key features in huis! Ben je benieuwd naar haar inspiratie? Lees snel verder!

Interieurblogger Huizedop stylet Dusty rose

by Demi Esmeé

Blogster Judith, beter bekend als Huizedop, schreef al eerder een blog over het Guy dekbedovertrek van ESSENZA en was meteen verkocht. De Guy behoort nu tot een van haar favoriete dekbedovertrekken en daar zijn we blij om! We vroegen haar het nieuwe Minte Dusty rose (trendkleur du moment) dekbedovertrek te testen én te stylen en daar hoefde ze geen seconde over na te denken. Bekijk hier het fantastische resultaat!

Binnenkijken bij interieurblogger Sandra van ‘Finntage’

by Stéfanie

“Ik ben altijd op zoek naar verrassende combinaties zoals bloemen met patronen of oud met nieuw!” Interieurblogger Sandra, online beter bekend als Finntage, is niet bang om te combineren en te experimenteren in haar interieur. En dat levert een moderne, kleurrijke en vooral heel eigen woonstijl op. We mochten een kijkje nemen in haar huis en stelden haar enkele vragen om erachter te komen hoe ze dat doet. Kijk je mee?

Copyright © 2019 ESSENZA HOME