Brown is the new black

  Staat er bij jou een re-decorating plan op het programma? Give brown some thought! Bruin is namelijk dé ultieme kleur om je interieur een warme & aardse touch te geven. Combineer met sprankelende, heldere kleuren voor een beeldschoon effect. Wij laten je zien hoe!

  Prachtige dekbedovertrekken in een zomerse bruintint

  Let's start with... het Filou dekbedovertrek! Met dit ultieme favorietje in karamelbruin haal je in a blink of an eye de zomer in huis. De schitterende kleur, de voluptueuze bloemen en het zachte katoen satijn maken van dit overtrek een échte season's musthave!

  ESSENZA Dekbedovertrekset Filou Caramel
  ESSENZA Dekbedovertrekset Filou Caramel

  But there's more to love! In de collectie van ESSENZA vind je nog veel meer beeldschone dekbedovertrekken in bijzondere bruintinten die je kamer een warme en stijlvolle upgrade geven. Bekijk hier onze favorieten:

  ESSENZA Dekbedovertrekset Minte Leather brown
  ESSENZA Dekbedovertrekset Filou Espresso
  ESSENZA Dekbedovertrekset Robbin Caramel
  ESSENZA Dekbedovertrekset Fleur Cinnamon

  De mooiste kleuren om met bruin te combineren

  Bruin is een van zichzelf donkere kleur en daarom perfect te combineren met wat zachtere, heldere tinten. Lila en zachtroze bijvoorbeeld, lenen zich perfect voor een kleurenhuwelijk met bruintinten:

  ESSENZA Woonaccessoires in Lila & Zachtroze
  ESSENZA Woonaccessoires in Lila & Zachtroze

  Als je het goed bekijkt, is bruin een echte allemansvriend, omdat deze kleur het je gemakkelijk maakt om fantastische kleurencombinaties te maken. Zo staat ijsblauw, dé heldere trendkleur van dit moment, ook prachtig bij diepe bruintinten en zorgt voor een fijn contrast.

  ESSENZA Dekbedovertrekset Minte Ijsblauw

  Brown wardrobe essentials


  Met de bruine homewear items van ESSENZA chill jij in stijl! Kies voor een klassiek streepje, speelse polkadots of voor romantische bloemen in een van de bijzondere bruintinten.

  Bruine garderobe essentials
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2021 ESSENZA HOME