Toggle Nav User Search
  DIY

  Kunst voor je smartphone

  by Stéfanie

  Ben je dol op onze unieke ESSENZA prints? We hebben de mooiste prints nu voor je op maat gemaakt als screensaver voor je smartphone. Zo draag je je favo design altijd bij je!

  Maak je eigen lenteslinger!

  by Stéfanie

  Op zoek naar leuke accessoires om je slaap- of woonkamer mee op te vrolijken en een frisse lente vibe te geven? Met deze leuke DIY lenteslinger tover jij je kamer met weinig benodigdheden in no-time om tot een gezellig feestje! Bekijk de video tutorial of volg de instructies hieronder.

  DIY Bloemenkerstboom

  by Stéfanie

  Wij zijn gek op bloemen! Vers in de vaas, als print op bed of groots aan de muur – het kan ons niet gek genoeg. En dat bracht ons op een idee voor de kerstboom. Waarom versieren we hem dit jaar niet met bloemen in plaats van ballen? Zo gezegd, zo gedaan. Onze stylist Soraya ging aan de slag en creëerde deze magische bloemenboom.

  Maak je eigen speelgoedzak

  by Essenza

  Ben je dat rondslingerende speelgoed van de kinderen ook zo beu? Deze speelgoedzak en speelkleed in één is dé oplossing! En je kunt hem makkelijk zelf maken van een dekbedovertrek dat je niet meer gebruikt. Als je een lichte vulling gebruikt, zit je kind bovendien lekker zacht tijdens het spelen. Uitgespeeld? Dan pak je het kleed in één beweging samen en zit al het speelgoed er weer in. Handig!

  Copyright © 2019 ESSENZA HOME