Toggle Nav User Search

  Exotische prints en vormen

  De jungle trend is een blijvertje en dat snappen wij wel: wie wil zich nu niet iedere dag in een tropisch paradijs wanen? Hoe je dat doet? Kies bijvoorbeeld voor een jungle print behang, een aantal grote kamerplanten en chique goudkleurige accessoires in de vorm van palmen en dieren. Kortom: creëer jouw eigen jungle met exotische prints en vormen. Lees snel verder voor onze must-do's:

  Gebruik van natuurlijke materialen

  Dit vormt dé basis voor jouw junglelook interieur! Met meubels gemaakt van natuurlijke materialen als hout, rotan en bamboe haal je buiten naar binnen en geef je je interieur een natuurlijke touch. Vrolijk de meubels op met decoratieve items die het exotische accent verzorgen.

  Planten

  Planten (én bloemen) zijn nog steeds onmisbaar in het interieur. Vooral de exotische planten met grote groene bladeren, zoals een palm, zijn hot op dit moment. Dus zet je vensterbank niet vol met kleine plantjes, maar investeer in een paar flinke – écht mooie – planten en geef die een prominente plek in je huis.

  Staat jouw huis al vol met kamerplanten, maar kan er tóch nog wel eentje bij (want let's be honest: planten heb je nooit genoeg!)? Hang dan een aantal hanging baskets op, met daarin planten waarvan de blaadjes als een waterval over de rand van de basketvallen. Hello jungle fever! 

  Groene alternatieven

  Ben je nou niet zo'n plantenfreak en heb je absoluut geen groene vingers? No worries! Tegenwoordig zijn er prachtige nepplanten- en bloemen te krijgen, die ook een tropical vibe in huis creëren en die er niet na een week al heel triest bij hangen.

  Tropische prints

  Laat tropische prints je verwelkomen in de wondere wereld van de tropen en ga los met het creëren van jouw junglelook! Voor dé absolute junglelook ga je los met tropische prints: prints met rijke bladmotieven, exotische bloemenprints, vogels, insecten en heel veel tinten groen. Deze prints mogen vaker terugkomen (motif sur motif), voor een harmonieus effect.

  Kies voor een dekbedovertrek met een spannende tropische print en sierkussens met een botanische print die fungeren als échte blikvangers en je bent op vakantie in je eigen huis. Een ticket naar de tropen? Niet nodig. Een huis vol ESSENZA goodies mét tropische prints? Definitely! 

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2019 ESSENZA HOME