Masterbedroom wordt Mastersuite - hoe creëer ik thuis een hotellook?

  Hoe leuk jouw eigen slaapkamer dan wel niet mag zijn, met rondslingerende kledingstukken, een propvol nachtkastje en een rommelig bed, is het toch een stuk minder sjiek slapen dan in een hotel. Daarom tippen we jou hierbij hoe je je eigen slaapkamer een hotellook geeft:

  Het fijnste van een nachtje weg is – naast uitslapen en heerlijk lang ontbijten natuurlijk – toch wel de goede inspiratie die je kan opdoen (als je enigszins een mooi hotel hebt geboekt natuurlijk). Want hoe leuk jouw eigen slaapkamer dan wel niet mag zijn, met rondslingerende kledingstukken, een propvol nachtkastje en een rommelig bed, is het toch een stuk minder sjiek slapen dan in een hotel. Daarom tippen we jou hierbij hoe je je eigen slaapkamer een hotellook geeft.

  2. Investeer in goed beddengoed

  Een sjieke hoteluitstraling begint met rijk beddengoed. Goede kwaliteit stof oogt mooier én slaapt lekkerder. Bovendien geef je met een van de prachtige prints van de dekbedovertreksets hieronder in een handomdraai je slaapkamer een stijlvolle update. Dit zijn onze favorieten:

  ESSENZA Giulia Roseval
  ESSENZA Aurelie Ice Blue
  ESSENZA Annabel Basil

  2.      More is more

  Lekker veel kussens is het credo! Twee hoofdkussens per persoon om op te slapen en een extra voor in je rug als je ’s avonds nog even wilt lezen in bed. Mix en match verschillende kussenslopen met elkaar voor een speels effect.

  3. En nog meer kussens

  Sierkussens welteverstaan. Kies voor een fijne rol voor in je nek en wat fijne vierkante exemplaren om je bed mee af te stylen. Want de truc voor een echte hotellook zit ‘m wel in ’t perfect opmaken van je bed. Dus leg je kussens netjes op een rij, trek je dekbed er recht overheen en zet er een stuk of 4 sierkussens tegenaan voor die chique uitstraling.

  4.      Warme voetjes

  Een kleed naast je bed is heerlijk warm en zacht voor je voeten als je uit bed stapt. Aan jou de vraag of je voor een rechthoekig exemplaar gaat of een ronde kiest? Met die laatste maak je gebruik van verschillende vormen – de rechte lijnen van je bed vormen een mooi contrast met het cirkelvormige kleed – en hiermee creëer je een speels effect.

  ESSENZA Grazie Teppich Hazel
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2021 ESSENZA HOME