Mooi mosterdgeel in je interieur

  We mentioned it many times, maar mosterdgeel is dé kleur om je interieur die zomerse vibe te geven waar we allemaal zo op zitten te wachten. Classy, warm en vrolijk zijn de begrippen die deze kleur omschrijven. Mooi mosterdgeel betekent een mooi interieur! Start decorating now.
  ESSENZA Dekbedovertrekset Rosalee

  Mosterdgeel: de kleur voor ieder seizoen

  Deze beeldschone, tijdloze geeltint past in ieder seizoen. Tijdens de lente en de zomer doet mosterdgeel denken aan de stralende zon en verfrissende zomerdrankjes, terwijl deze geeltint in de herfst te vergelijken is met de bijzondere kleuren van de herfstbladeren. Juist in de winter kunnen we deze beautiful shade gebruiken als hint naar het voorjaar. Welk seizoen het ook is, mosterdgeel komt altijd tot z'n recht.

  Deze warme kleur kun je op vele manieren toepassen in je interieur. Kies de tint als accentkleur in je woonkamer of laat mosterdgeel de hoofdrol spelen in je slaapkamer. Welke rol deze kleur ook krijgt, mosterdgeel laat je interieur stralen!

  ESSENZA Dekbedovertrekset Edith

  Summer feels in je slaapkamer

  Voor het toevoegen van een zonnige vibe in de slaapkamer is mosterdgeel een uitstekende keuze! Met het Penelope dekbedovertrekset voeg je hier nog een chique touch aan toe. Op dit overtrek word je getrakteerd op chique sjablonen in bijzondere geel-, bruin- en zandtinten. Aan de andere kant is the party started met witte polkadots tegen een - jawel - mosterdgele ondergrond.

  Mag het van jou wat bonter? Op het Fabienne dekbedovertrek met mosterdgeel als hoofdkleur, komen meerdere tinten uit de natuur beeldschoon samen in een spectaculair zigzagpatroon. De achterzijde is volledig mosterdgeel. Who doesn't love this?

  ESSENZA Dekbedovertrekset Penelope
  ESSENZA Dekbedovertrekset Penelope
  ESSENZA Dekbedovertrekset Fabienne
  ESSENZA Dekbedovertrekset Fabienne

  A touch of mustard in your livingroom

  Ook voor een kleurrijk accent in je woonkamer voldoet mosterdgeel. Deze tint geeft een geheel nieuw uiterlijk aan je zithoek en creëert een vrolijke sfeer in huis. Met deze woonaccessoires van ESSENZA heb jij in een handomdraai dat vrolijke sfeertje gerealiseerd:

  ESSENZA Naina Sierkussen
  ESSENZA Naina Sierkussen
  ESSENZA Fabienne Sierkussen
  ESSENZA Fabienne Sierkussen
  ESSENZA Vloerkleed Rosalee
  ESSENZA Vloerkleed Rosalee
  ESSENZA Mosterdgele Sierkussens
  ESSENZA Mosterdgele Sierkussens
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2021 ESSENZA HOME