Toggle Nav User Search
  Nieuws

  Ons nieuwe inspiratie magazine is er!

  by Stéfanie

  We vieren het voorjaar met een brand new inspiratie magazine! In deze frisse voorjaarseditie ontdek je dé interieurtrends van 2019, krijg je een kijkje in het kleurrijke interieur van Finntage en vertellen we je meer over de inspiratie achter onze prints en collecties.

  Libelle magazine: antiek en modern in de combi!

  by Essenza

  Yay! Hebben jullie het gezien? Een aantal van onze prachtige artikelen stonden in de Libelle van week 44, jaar 2018! Libelle schoot een fantasiche reportage waar hippe & antieke spulletjes de hoofdrol in speelden. "Unieke stukken van vroeger in een modern interieur geven het huis een persoonlijke, rijke sfeer.", aldus Libelle. We couldn't agree more!

  ESSENZA HOME gaat voor eerlijk en duurzaam

  by Essenza

  Vanochtend heeft ESSENZA HOME haar handtekening gezet onder het convenant Duurzame Kleding en Textiel. In dit convenant bundelen 55 bedrijven, de overheid, brancheorganisaties en maatschappelijke organisaties hun krachten om de werk en -milieuomstandigheden bij het produceren van kleding en andere textielproducten te verbeteren.

  ESSENZA Premium wint Material Revelation award!

  by Essenza

  Van 29 januari t/m 1 februari stond ESSENZA HOME op Intirio, dé interieur vakbeurs van de Benelux. Op de beurs werden awards uitgereikt in 5 verschillende categorieën. Tot onze grote verrassing won onze gloednieuwe ESSENZA Premium collectie een award in de categorie 'Material Revelation'!

  Copyright © 2019 ESSENZA HOME