Toggle Nav User Search

  Upgrade je interieur met een stijlvolle poef

  Poefs, de interieur-musthaves van nu, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Een poef misstaat nooit en kan net dat extra meubelstuk zijn waar je naar op zoek bent. Een poef is een echte aanvulling op het interieur en heeft verschillende functies. Benieuwd naar deze functies en hoe je een poef perfect kunt stylen in je interieur zodat deze prachtig tot zijn recht komt? Ontdek het hier!
  ESSENZA Poefs
  Kies een van onze stijlvolle, velvet poefs!

  Een poef voor het creëren van een extra zitplek

  Een poef hoeft niet per se een functioneel meubelstuk te zijn, want een poef is ook gewoon leuk ter decoratie! Maar, let's be honest, het is wel heel makkelijk! Heb je bijvoorbeeld nog een kleine ruimte in je woonkamer over en kom je eigenlijk nog een zitplek tekort? Kies dan voor een stijlvolle poef. Een poef haal je er makkelijk bij en zet je ook zo weer weg als hij even niet nodig is!

  ESSENZA Bory Poef Groen
  ESSENZA Bory Poef Groen

  Een poef als bijzettafel

  Je zou hem misschien niet kopen voor de volgende functie, maar een poef is de perfecte bijzettafel! En de naam zegt het al, dit 'tafeltje' zet je er zo bij en zet je zo weer weg. Perfect om erbij te schuiven tijdens een avond Netflix, zodat je al je hapjes op de poef kwijt kunt en je niet iedere keer hoeft op te staan. A little lazy, maar zo fijn!

  Een poef voor in je slaapkamer

  De slaapkamer is tevens een topplek voor een poef. De poef kun je gebruiken als dressboy en als zitplek om je schoenen en panty op een fatsoenlijke manier aan te trekken. Perfect! Of gebruik een poef als nachtkastje, super origineel! Waar je de poef ook plaatst, met een poef haal je altijd een eyecatcher in huis.

  ESSENZA Vivienne Poef Ochre
  ESSENZA Vivienne Poef Ochre

  Pure luxe met een elegante, fluwelen poef

  De poefs van ESSENZA zijn allemaal rijkelijk versierd met de mooiste prints tegen prachtige, kleurrijke ondergronden. Houd jij van dierenprintjes, ben je gek op exotische prints of ben je meer een liefhebber van bloemenprints? Dan hebben wij de poef voor jou! En welke print je ook kiest, al onze poefs zijn gemaakt van superzachte fluweel en hebben een stevige voet van goudkleurig metaal. Fancy!

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2020 ESSENZA HOME